washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Και σήμερα σαν μούμια είμαι... ούτε τις Κυριακές βλέπουμε φως. πάλι δηλαδή θα την τρομάξεις την καϋμένη την φουρνάρισσα αύριο ε δεν εχει πολυ ωραια μάτια;:p *...εδώ πάντως τα μάτια της φαίνονται καλύτερα...
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 πάλι δηλαδή θα την τρομάξεις την καϋμένη την φουρνάρισσα αύριο ε την συμφέρει αυτό... όταν είμαι έτσι τρώω πολύ το πρωί.
Achilles Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Χοντρή είναι Για "είδη καπνιστού", μια χαρά είναι...
soturin Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 δεν εχει πολυ ωραια μάτια;:p στην ταινία το μεσημέρι στο star την είδες μπαγασάκο; τρίκαλη πάντως (αν και όχι στη φωτό που έβαλες) Χοντρή είναι εσύ μην της κάτσεις
eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 στην ταινία το μεσημέρι στο star την είδες μπαγασάκο; τρίκαλη πάντως (αν και όχι στη φωτό που έβαλες) εσύ μην της κάτσεις ναι στην ταινια:p
Achilles Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Λεω να πιασω το τζοκερ σημερα. Άμα δεν τα καταφέρεις, έχω να σου προτείνω.....εναλλακτική. :-D
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ντροπή μικρό παιδί να το ρίξεις στην αμαρτία....
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Άμα δεν τα καταφέρεις, έχω να σου προτείνω.....εναλλακτική. :-D πως τον φωνάζεις;;; Λόττο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.