washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω... κατάλαβα.... ...θα βγάλεις πρώτος τον ηλίθιο στο μπαλέτο λες... φτου σου ρε
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 μπα μάλλον επειδή κάθε πρωί ξεχνάει που ήτανε χθες βράδυ
Achilles Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 είναι τόσο μεγάλο ε; Μπα, επειδή είναι ποντιακό. Πήγε και διάλεξε πόντια. :-D:-D μπα μάλλον επειδή κάθε πρωί ξεχνάει που ήτανε χθες βράδυ
Chrisxxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 συνεχίζω να πιστευω οτι παίρνετε ναρκωτικα... 2 σημεια μιλαμε επιασα τζαμπα το μισό ευρω μα καλα 11, 25 και 27 και τζοκερ το 20!!! Ελεος!!!! που πηγε και τα βρηκε... σταδιαλα κωλοπαίχνιδο Θα πιασω την επόμενη βδόμαδα δεν πειράζει.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:26 ---------- Χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: η Ελλάδα θα στείλει ανθρωπους να επαιδευσουν αστυνομικούς στο Αφγανισταν.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Achilles Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Αν σε ενδιαφέρει εκείνη η εναλλακτική που λέγαμε.....
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μπα, επειδή είναι ποντιακό. Πήγε και διάλεξε πόντια. :-D:-D Αντίθετα με το μεγάλο κεφάλι είχε γούστο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:28 ---------- Χαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: η Ελλάδα θα στείλει ανθρωπους να επαιδευσουν αστυνομικούς στο Αφγανισταν.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: δεν είναι εντελώς χωρίο το Αφγανιστάν ρε Κρίς... έχουν και εκεί ελικόπτερα
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 2 σημεια μιλαμε επιασα τζαμπα το μισό ευρω "Τα σημεία του Αλέκου" ...πώς λέμε "Lila Pause, σοκολάτα μ' ονοματεπώνυμο".... πολύ φτηνιάρης όμως.....Άκου μισό ευρώ.... Δώσε ρε κάτι παραπάνω....φοιτητάκι είναι....
soturin Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ψήνεται κανείς για σκωλήκια; Θέλω όσο παίζει στο πλάι η αθλητική κυριακή να τους αγνοώ επιδεικτικά
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 τς τς τς... κάνει μπαμ ο Λαρισαίος Βάζελος που γουστάρει Τοτεναμ...
soturin Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 τς τς τς... κάνει μπαμ ο Λαρισαίος Βάζελος που γουστάρει Τοτεναμ... είπα να μην αναφέρω ότι θέλω να ξεσπάσω για τον μπάσταρδο τον άρη και τον γαμημένο τον πανιώνιο, αλλά κι εσύ φάκελο κρατάς ρε;
dark_banishing Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ελα σοτουριν εγω εσυ και ο τεο στο γνωστό μέρος
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 είπα να μην αναφέρω ότι θέλω να ξεσπάσω για τον μπάσταρδο τον άρη και τον γαμημένο τον πανιώνιο, αλλά κι εσύ φάκελο κρατάς ρε; γενικά ξεχνάω... αλλά στα οπαδικά θυμάμαι... και οι 3 σου ομάδες... μέσα στην καρδιά μου είναι. Αν είσαι και Γιούβε το έκανες καρέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.