alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πως θα μάθουμε πως λέγεται η κοπελάρα που δίνει το Κύπελλο Ευρώπης στον μπάρμπα για να το δώσει στην αρχηγό της Βουλιαγμένης;
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 είσαι άτυχος......δεν το βρίσκω στο google μόνο το τηλ της βγαίνει
leftermann Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 αναλόγως ποιος στους έστειλε... ρώτα γουός και ακίλι αύριο ο πεθερός μου. Λές να πεθάνω; Και δεν πήρες ένα τηλέφωνο να σε βοηθήσω να τους φας; για μαλάκες ψάχνεις; :lol: Leftermann doesn't share food, kai kyriws kourabiedes
Chrisxxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ο πεθερός μου. Λές να πεθάνω; Αν δεν εφαγε πρωτα η γυναικα μιλαμε για μεγαλο Nooba..
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Είναι το ινσομνια λίγο αργό site ή εμένα μου φαίνεται ; για διάβασε εδώ (και μια σελίδα πριν, ίσως χρειαστεί) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2642953#post2642953 και ίσως λυθεί η απορία σου... ...ίσως πάλι έτσι σου γεννηθούν άλλες...... * Αλέκε όχι, αλλά εμπιστεύομαι το γούστο σου..........γκο φο ιτ
Achilles Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ο πεθερός μου. Λές να πεθάνω; για μαλάκες ψάχνεις; :lol: Leftermann doesn't share food, kai kyriws kourabiedes Μπα, ήθελε να σε ευχαριστήσει γιατί σου φόρτωσε την κόρη του..... Θα σε πω αύριο ρε. ΔΕΝ σου δίνω τίποτα...
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Αν δεν εφαγε πρωτα η γυναικα μιλαμε για μεγαλο Nooba.. :lol::lol: Θα σε πω αύριο ρε. ΔΕΝ σου δίνω τίποτα... ετς... ετς
Chrisxxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πριν απο λιγο ημουν παρον σε συζητηση Ρωσου με ενα Μαυρο στα Ελληνικα πολυ γέλιο.. Μ: Εχεις Johnie Walker? Ρ: Ναι. Μ: Φερε. (δεν ειχε) Ρ: Να περιμενει να φερει; Μ: ε; Ρ: Να περιμενει να φερει; Μ: φερε Ρ: Εχει Μαυρο Μ: α, φερε Μαυρο. Εφυγα και δεν ειδα τη στιγμη που παθαινει εγκεφαλικο ο Μαυρος μολις ακουσει την τιμη... Πολυπολιτισμικότητα λεμε!!!
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 όποιος κατάλαβε ας μου στείλει ένα πιεμ με την ανάλυση...
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πριν απο λιγο ημουν παρον σε συζητηση Ρωσου με ενα Μαυρο στα Ελληνικα πολυ γέλιο..Μ: Εχεις Johnie Walker? Ρ: Ναι. Μ: Φερε. (δεν ειχε) Ρ: Να περιμενει να φερει; Μ: ε; Ρ: Να περιμενει να φερει; Μ: φερε Ρ: Εχει Μαυρο Μ: α, φερε Μαυρο. Εφυγα και δεν ειδα τη στιγμη που παθαινει εγκεφαλικο ο Μαυρος μολις ακουσει την τιμη... Πολυπολιτισμικότητα λεμε!!! Μπαα, παγκοσμιοποιηση
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Σίγουρα θα έβαζα τα δυνατά μου... ξέρεις ότι είναι η αδυναμία μου * κρις, τί ακριβώς μαύρο, παζάρευε ο μαύρος ; !
Chrisxxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Φανταζομαι Johnnie black τωρα αν ηταν συνθηματικο για κατι αλλο δεν το ξερω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.