Achilles Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Φανταζομαι Johnnie black τωρα αν ηταν συνθηματικο για κατι αλλο δεν το ξερω.. Είσαι μικρός και αθώος...
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 alexzzz, πως και την πουλάς την μπακατέλα; νόμιζα ότι το βαρέθηκα... αλλά το w595 που πήρα δεν με γεμίζει τελικά και λέω να το κρατήσω... δεν βλέπω και κίνηση... Να την πω την αμαρτία μου προσπάθησα αν το αφήσω αλλά δεν μπόρεσα... ο Αλέκος προτίμησε iphone από SE ... τα έχουμε δει όλα πλέον ...δεν εννοείς τη μικρή λουλού βέβαια..... εεεε... λίγα για την μούσα μου
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Είσαι μικρός και αθώος... ...έλα Χρήστο...........τώρα θα δω πόσο καλά ξέρεις από Ισοβίτη.... ...και γαμωτ, τώρα θ' αρχίσω όντως να τα παίρνω με τον Αλέκο που "πετάγεται"......
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ...και γαμωτ, τώρα θ' αρχίσω όντως να τα παίρνω με τον Αλέκο που "πετάγεται"...... να μην μου θίγεις την μικρή Λουλού να μην πετάγομαι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:18 ---------- Απαράδεκτος. -1 Ναι, αλλά ρίξτο όμως... εγώ το έριξα
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μόλις διαγράψαμε τον fire από τα πρακτικά του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα...
Achilles Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ναι, αλλά ρίξτο όμως... εγώ το έριξα Το 'παιξα wash...
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 δεν θυμαμαι :fear: ιστορία αμαρτία τώρα να βρω το καρέ και να το ποστάρω... ...αλλά είναι ο Μοντεχρήστος που λέει του Ισοβίτη "...μικρή κι αθώα είναι η μούρη σου! Παλεύεις τόσα χρόνια να φτιάξεις ένα όνομα, κι έρχεται ο κάθε τυχαίος και....." ...δε θυμάμαι πως τελειώνει ακριβώς, αλλά αυτό είναι, έστω κατά 90%.....
firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μόλις διαγράψαμε τον fire από τα πρακτικά του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα... Μη!!! Το παίρνω πίσω.
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ιστορία αμαρτία τώρα να βρω το καρέ και να το ποστάρω... ...αλλά είναι ο Μοντεχρήστος που λέει του Ισοβίτη "...μικρή κι αθώα είναι η μούρη σου! Παλεύεις τόσα χρόνια να φτιάξεις ένα όνομα, κι έρχεται ο κάθε τυχαίος και....." ...δε θυμάμαι πως τελειώνει ακριβώς, αλλά αυτό είναι, έστω κατά 90%..... μην με κάνεις να ανοίγω την βιβλιοθήκη μου τώρα... βρες το σιλ βου πλε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ---------- Μη!!! Το παίρνω πίσω. εσύ τελικά γιατί δεν το πήρες φαϊρ το αϊ τηλ;;;
Achilles Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Όχι Αλέκο, είχε κάνει κάτι ζεμπεκιές με τα +1, -1 στα κουφά νομίζω...βαριέμαι να ψάχνω... Όχι πως δεν είναι πόστης.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.