washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Τα 'παιξα wash... fixed... υπομονή..... Σκέψου : έχεις τα νειάτα σου, την ομορφιά, την υγειά, την ελευθερ χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.......καλά...ασ' το......υπομονή απλά....
firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εσύ τελικά γιατί δεν το πήρες φαϊρ το αϊ τηλ;;; Ήθελα να το πάρω. Δανείστηκα ένα για δύο εβδομάδες. Δεν με κάλυπτε και το άφησα. Πήρα SE.
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 postικά;;; Όχι Αλέκο, είχε κάνει κάτι ζεμπεκιές με τα +1, -1 στα κουφά νομίζω...βαριέμαι να ψάχνω...Όχι πως δεν είναι πόστης..... είπα και εγώ... να σας πω, καιρό έχω να αμήσω εγώ, καιρό ν' αμηθείτε κι εσείς, τι λέτε, πάμε για καφέ ;
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ήθελα να το πάρω. Δανείστηκα ένα για δύο εβδομάδες. Δεν με κάλυπτε και το άφησα. Πήρα SE. και εγώ πρέπει να το αφήσω ... δεν είναι λύση το iphone... αλλά πως να ζήσω πλέον χωρίς "coctail"; χωρίς "shotgun"; χωρίς "ifart" και άλλες τόσες μοναδικές εφαρμογές;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:32 ---------- να σας πω, καιρό έχω να αμήσω εγώ, καιρό ν' αμηθείτε εσείς, τι λέτε, πάμε για καφέ ; εγώ θέλω πρόλογο... έτσι απλά δεν έρχομαι... να με ψήσεις πρώτα
firewalker Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Για το ifart αν θέλεις σου ηχογραφώ μία και σου στέλνω...
Achilles Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 να σας πω, καιρό έχω να αμήσω εγώ, καιρό ν' αμηθείτε κι εσείς, τι λέτε, πάμε για καφέ ; Τόσο και καιρό που αμούσαμε εμείς και συ αμιόσουνα......δεν σε χάλασε παλιοπόστη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:34 ---------- εγώ θέλω πρόλογο... έτσι απλά δεν έρχομαι... να με ψήσεις πρώτα Καρφώνεσαι....γκομενίτσα...
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εγώ θέλω πρόλογο... έτσι απλά δεν έρχομαι... να με ψήσεις πρώτα σιγά μη θες και στέφανα.....
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Για το ifart αν θέλεις σου ηχογραφώ μία και σου στέλνω... από το ifart πιο χρήσιμο θα είναι... Καρφώνεσαι....γκομενίτσα... δεν είμαστε όλοι εύκολοι σαν και του λόγου σου... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:35 ---------- σιγά μη θες και στέφανα..... εσύ χάνεις...
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εσύ χάνεις... ...δεν ξέρω αν το παίζεις ή................ Ό,τι το 'χεις-το 'χεις όμως.....
Achilles Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πω, πω..... Θα χαζέψουμε με 'σας..... Καληνύχτα ξεφωνημένες.....
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Τόσο και καιρό που αμούσαμε εμείς και συ αμιόσουνα......δεν σε χάλασε παλιοπόστη. αυτό μου θύμισε μια ταινία....
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ας σοβαρευτούμε λοιπόν... (πωωωωω τι λογαριασμό θα κάνω στο Ευάκι αύριο το πρωί!!!)
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 what iz evaki ; η φουρνάρισα μου... πλυ όμορφη κοπέλα... πλυ πλυ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:44 ---------- My 50 cents, ότι είναι η φουρνάρισσα. μεγάλη κουφάλα ο παππούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.