soturin Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 υπαρχει τροπος που φαινεται το msn παντα "διαθεσιμος".... για πες να μάθουμε teo, σόρυ που σε απασχολούσα (σημ. serious worm-rape)
aledjo Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 για πες να μάθουμε teo, σόρυ που σε απασχολούσα (σημ. serious worm-rape) με το msn plus θυμαμαι....
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 O/H washcloud έχει ξεπεράσει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων και δε μπορεί να δεχθεί νέα μηνύματα μέχρι να διαγράψει μερικά μέρα......
Achilles Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Mέρα σήμερα γαμήθηκε ο καιρός Μην σου πω και το σύμπαν ολόκληρο... Μέρα...
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ρε τι κλέφτες είναι αυτοί στην αθλητική εφημερίδα της Καβάλας... πάλι μου κλέψανε φωτογραφίες... πλέον το υδατογράφημα είναι μονόδρομος.
frenzy Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ροζ υδατογράφημα βάλε και τέλος μετά. Ή βάλε τον Κλαιν να φοράει παγοπέδιλα (μόνο). Κάτι σε τέτοιες γραμμές
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καλημερα...γαματος ειναι o καιρος...ειδικα αν αραζεις που τετοια τυχη ομως? :mad:
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ή βάλε τον Κλαιν να φοράει παγοπέδιλα (μόνο). ούτε εγώ δεν θα μπαίνω στο site αν κάνω κάτι τέτοιο ρε... που τετοια τυχη ομως? :mad: αυτογκόλ...
Vatos_locos Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καλημερα...γαματος ειναι o καιρος...ειδικα αν αραζεις που τετοια τυχη ομως? :mad: γαμάτος ναι αν αράζεις εγώ αναγκάστηκα και γύρισα όλη την Αθήνα με το παπί και έγινα παπί μόνος μου
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Star Trek style Ροζ υδατογράφημα βάλε και τέλος μετά.Ή βάλε τον Κλαιν να φοράει παγοπέδιλα (μόνο). Κάτι σε τέτοιες γραμμές γαμάτος ναι αν αράζεις εγώ αναγκάστηκα και γύρισα όλη την Αθήνα με το παπί και έγινα παπί μόνος μου Aλέκο οκ ρε μαν, έβαλα σκούπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.