klainmaingr Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Στα διάλα ρε πρωί πρωί Μετά απο ένα 4ήμερο απίστευτου λιωσίματος είμαι και πάλι στις υπηρεσίες σας.. Κανονίστε τι λέτε γιατί το worms ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έπαιξε (χωρίς ήχο αλλα φευ) και οι ώρες σας είναι μετρημένες...!!!!!!111εναena xmm... μεσημέρι μεσημέρι even
klainmaingr Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 είμαστε στον πάτο... πιο κάτω δεν έχει... άρα εδώ θα είμαστε και του χρόνου(και πάλι αναρωτιέμαι... γιατί ασχολούμαι ακόμα;;; γιατί δεν γίνομαι φαν του μπαντμικτον; ) Περιττό να σου πώ οτι μπορώ νa σε ενημερώσω σχετικά ε; (μπάντμιντόν)
frenzy Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 είναι γκαιη συντομογραφία αγγλοελληνιστί: Bud-μικτόν (άλλο παίγνιον)
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Aλέκο οκ ρε μαν, έβαλα σκούπα 2 ώρες έκανα για να καταλάβω τι εννοείς... πάω αν μου φτιάξω καφέ...
dark_banishing Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Στα διάλα ρε πρωί πρωί Μετά απο ένα 4ήμερο απίστευτου λιωσίματος είμαι και πάλι στις υπηρεσίες σας.. Κανονίστε τι λέτε γιατί το worms ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έπαιξε (χωρίς ήχο αλλα φευ) και οι ώρες σας είναι μετρημένες...!!!!!!111εναena xmm... μεσημέρι μεσημέρι even Καλημέρα στην παρέα worms ! Αύριο την κάνω για μια βδομάδα.. Καταλαβαίνω ότι το παιχνίδι θα είναι βαρετό χωρίς εμένα αλλα τι να κάνουμε
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Περιττό να σου πώ οτι μπορώ νa σε ενημερώσω σχετικά ε; (μπάντμιντόν) μην χάσεις ευκαιρία να μας αρμέξεις... και η πληρωμή ξέρω... Πειραιώς
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ο Ακίλις δεν έχει ιντερνετ!!! ΧΑ! τώρα τρώει κουραμπιέδες και δεν μπορεί να το πει σε κανέναν! ΧΑ! (όποιος θέλει κινητό για καζούρα... ξέρει)
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πάλι;;;; Με Φορθνετ;;; χαχαχχαχχαχχααχαχα Eιμαι κακός τελικα; πλακα-πλακα και εγω απο αρχες Μαρτιου ειχα 2 DC.. να ανησυχώ;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 2 ώρες έκανα για να καταλάβω τι εννοείς... πάω αν μου φτιάξω καφέ... ...παρομοίως....
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ...παρομοίως.... χχχμμμμ... η ταχύτης βλέπεις @ Κρις... ο ακίλις βάζει μισό ευρώ στοίχημα ότι είσαι το πρώτο από μια σειρά από postάκια που θα σχολίαζε ότι δεν έχει ιντερνετ... τα υπόλοιπα γλυκόλογα δεν μπορώ να τα γράψω...
teo64x Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καταλαβαίνω ότι το παιχνίδι θα είναι βαρετό χωρίς εμένα αλλα τι να κάνουμε ...σου πω τίποτα τώρα...
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 η φθήνεια-φθήνεια ΚΑΙ στα sms ε ; (για τα 50 σέντσια του Ακίλις λέω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.