insomniaK Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Πιστεύω δογματικά πως ο Teaser είναι ο afentikos7 ενδεδυμένος, αυτήν τη φορά, το ρόλο του πολιτοφύλακα./
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δεν παιζει ρε εκτος αν βγαινει εκτος θεματος σε μια μονο προταση...
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Τώρα το είδα εδώ αυτά είναι κάτσε ρα....παλιό είναι αυτό εγώ το θυμάμαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ επί PSOD...
teo64x Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Πιστεύω δογματικά πως ο Teaser είναι ο afentikos7 ενδεδυμένος, αυτήν τη φορά, το ρόλο του πολιτοφύλακα./ +over 9000
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 κάτσε ρα....παλιό είναι αυτό εγώ το θυμάμαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ επί PSOD... και ξανάμανα...
frenzy Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 +over 9000 Κι εσύ είσαι κακεντρεχής. Καλά, αποκλείετε το γεγονός ο καθένας να φέρει το βάρος της προσωπικής του ανοησίας; Γιατί να μπει στο καλούπι της ανοησίας του άλλου όταν μπορεί μια χαρά να φτάσει σε αποδεκτά επίπεδα τη δική του; Freedom of spits
liopyr Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 1.Boot. 2.Unfreeze. 3.Reboot. 4.install Nod32 trial. 5.Smart Scan. 6.Uninstall Nod32 trial. 7.Reboot. 8.Freeze. 9.Reboot. τα παραπάνω έκανα σήμερα x 42 φορες.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 γιατί κόλλησες;; Μηπως θελεις και εσυ ριμπούτ;
teo64x Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 1.Boot.2.Unfreeze. 3.Reboot. 4.install Nod32 trial. 5.Smart Scan. 6.Uninstall Nod32 trial. 7.Reboot. 8.Freeze. 9.Reboot. τα παραπάνω έκανα σήμερα x 42 φορες. http://en.wikipedia.org/wiki/Phrases_from_The_Hitchhiker's_Guide_to_the_Galaxy#Answer_to_Life.2C_the_Universe.2C_and_Everything_.2842.29 Βρήκαμε την Ultimate Question.
little loulou Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ηξερα πως σημερα κατι κακο θα γινοταν... αρχικα ξυπναω απο τις 5μιση και μαλιστα με μια ορεξη να αδραξω τη μερα! κατι το ποιο εδω και κανα δυμηνο,δεν το συνηθιζω.. σηκωνομαι!!! φτιαχνω καφε!!!!(που εγω ποτε δεν πινω το πρωι),τον πετυχαινω τον καφε!!!!(κατι το οποιο σπανια συμβαινει!),ανοιγω τα παραθυρα!!!!!!!(κατι το οποιο επισης εχω να κανω μηνες καθως ειναι συνεχεια κατεβασμενα!) βαζω best κι εκει που ειμαι ολο λα λα λα! ξαφνου!!! ακουω πως εγινε σεισμος στην ιταλια!!! σοκαριστηκα!!! θα μου πειτε γιατι..κι ομως..κι ομως..σοκαριστηκα γιατι ο αδερφος μου σπουδαζει ιταλια!!!δεν ξερω..διαισθηση ηταν..?καταλαβα αν και ηταν χιλομετρα μακρια πως ο αδερφος μου κινδυνευει? εντρομη λοιπον τον παιρνω τηλεφωνο κι ακολουθει ο εξης διαλογος : me:τι εγινε ρε μεγαλε?ζεις??τον καταλαβες τον σεισμο? brother: ε?ναι..ναι.. me:ζημιες ειχαμε?ακουσα οτι γκρεμιστηκαν σπιτια.. brother:πω..ασε ρε..τι να σου λεω...επεσε το κρεβατι μου..!! me::-( η ζημια.. και για να μπορεσω να ξεπερασω την τρομαρα που πηρα,αγορασα με 20 ευρω μονο! μια θεσπεσια και κατακοκκινη ηλεκτρικη κιθαρα!!!γιουχου!!!
eSATA Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 επεσε το κρεβατι;; δηλαδη:p\ τι σπουδαζει; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:38 ---------- α και το best τι ειναι album;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.