teo64x Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ηκαι για να μπορεσω να ξεπερασω την τρομαρα που πηρα,αγορασα με 20 ευρω μονο! μια θεσπεσια και κατακοκκινη ηλεκτρικη κιθαρα!!!γιουχου!!! Χμμμμμ....
little loulou Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 επεσε το κρεβατι;; δηλαδη:p\ τι σπουδαζει; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:38 ---------- α και το best τι ειναι album; εχει κανει ολοκληρη πατεντα για να κρατιεται το κρεβατι γιατι εχει ψιλοδιαλυθει..εεε..με το κουνημα βρεθηκα ξαφινικα κατω! σπουδαζει φαρμακευτικη και δεν απανταω σε ηλιθιες ερωτησεις.. ραδιοφωνικος σταθμος ειναι ο best!
eSATA Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 γιατι ειναι ηλίθια ερωτηση; στην πολη μου το Best ειναι ψητοπωλειο...
little loulou Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 http://www.bestradio.gr/ ετς..ετς.. κι ομως τεο..μονο με 20 ευρω.. αρχικα.. τα υπολοιπα σιγα σιγα..
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 αρχικα.. τα υπολοιπα σιγα σιγα.. ή σε είδος σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πλύσιμο πιάτα... που πήγε το μυαλό σας ;
little loulou Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 γιατι ειναι ηλίθια ερωτηση;στην πολη μου το Best ειναι ψητοπωλειο... εδω πιανει best στην χειροτερη πολη του κοσμου..στο χωριο σου δεν πιανει?
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Χμμμμμ.... τί "χμμμμμ" ρε τεό.... Λες να ακούγεται απ' το Μαρούσι ; don't worry αγόρι LL : ..κανόνισε μόνο η πωλήτρια να διαβάζει οφτόπικ.... εχει κανει ολοκληρη πατεντα για να κρατιεται το κρεβατι γιατι εχει ψιλοδιαλυθει..εεε..με το κουνημα βρεθηκα ξαφινικα κατω ...για να καταλάβω : το πατεντιασμένο κρεββάτι είναι του αδερφού σου. Ο σεισμός έγινε Ιταλία (εκεί που βρίσκεται ο αδερφός με το κρεββάτι). Και βρέθηκες ΕΣΥ κάτω ;
eSATA Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 εδω πιανει best στην χειροτερη πολη του κοσμου..στο χωριο σου δεν πιανει? Δεν είναι χωριό το Άργος αλλά απλά δεν ακούω ραδιόφωνο... και δεν το είπα ειρωνικά όταν ρώτησα αν ήταν album αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το λαλαλαλα
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 L'Aquila σπουδάζει ο αδερφός σου? όχι...φαρμακευτική...το 'πε... *...άλλος σπάστης μας προέκυψε...ο eSATAς......
little loulou Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ...για να καταλάβω : το πατεντιασμένο κρεββάτι είναι του αδερφού σου. Ο σεισμός έγινε Ιταλία (εκεί που βρίσκεται ο αδερφός με το κρεββάτι). Και βρέθηκες ΕΣΥ κάτω ; ναι..βρεθηκα και εγω κατω γιατι λυποθυμησα απο την αγωνια μου.. και δεν ειναι τοσο καμενη για να διαβαζει οφτοπικ.. @andreapaogp:bologna ειναι..
little loulou Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 όχι...φαρμακευτική...το 'πε... :lol: σου δινω λιγο χρονο να ξανασκεφτεις την απαντηση σου πριν σε κραξω! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:10 ---------- Δεν είναι χωριό το Άργος αλλά απλά δεν ακούω ραδιόφωνο... και δεν το είπα ειρωνικά όταν ρώτησα αν ήταν album αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το λαλαλαλα σε συγχωρω για το λαθος σου..don`t worry..:-p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.