washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 :lol:σου δινω λιγο χρονο να ξανασκεφτεις την απαντηση σου πριν σε κραξω! ένα ολόκληρο τέταρτο πέρασε........πόσο χρόνο θα μου δώσεις ακόμα πια ; ;
andreapaog328 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 έχει κανείς καμια ιδέα πως να προλάβω μια μπλέ οθόνη του θανάτου πρίν κάνει restart το pc, να δώ τι λέει?
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 εναλλακτικά, πάτα κατά το boot f8 και επέλεξε μη αυτόματη επανεκκίνηση αν μπαίνεις windows,
soturin Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 1.Boot.2.Unfreeze. 3.Reboot. 4.install Nod32 trial. 5.Smart Scan. 6.Uninstall Nod32 trial. 7.Reboot. 8.Freeze. 9.Reboot. τα παραπάνω έκανα σήμερα x 42 φορες. enjoy your windows, εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο linux με την εγκατάσταση του antivi... oh wait
MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ποστάρα τρελή η από πάνω. όποιος σκεφτεί να κάνει φιξντ και άλλα τέτοια ανώμαλα,να του καεί το λαμπατέρ
teo64x Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ποστάρα τρελή η από πάνω. Αναφέρεσαι στο post ή στον συντάκτη του; EDIT: FFFUUUU
dark_banishing Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 enjoy your windows, εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο linux με την εγκατάσταση του antivi... oh wait Soturin worms παίζεις από λίνουξ ;
andreapaog328 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 εναλλακτικά, πάτα κατά το boot f8 και επέλεξε μη αυτόματη επανεκκίνηση thank you...μπόρεσα χαρούμενος να διαβάσω το fatal error
soturin Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ποστάρα τρελή η από πάνω. όποιος σκεφτεί να κάνει φιξντ και άλλα τέτοια ανώμαλα,να του καεί το λαμπατέρ linuxοσυντρόφισσα ή liopyrοπολέμια; Soturin worms παίζεις από λίνουξ ; δεν το επιχείρησα καν, αλλά νομίζω γίνεται Προς το παρόν το χώρεσα απλά στο φλασάκι (direct play έκδοση) όποτε ειδικά άμα το βρω και για linux το κόλπο, μπορώ να σε ξετρυπώνω όπου κι αν βρίσκομαι new avatar maybe;
Vatos_locos Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 θέλω και εγώ worms κανένα λίνκ για το game ή τίποτα how to ?
dark_banishing Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Παίδες σήμερα να κανονίσουμε νωρίς ένα ματσάκι γιατί έχω πρωινό ξύπνημα .. vatos έχεις πμ
MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 linuxοσυντρόφισσα ή liopyrοπολέμια;Το πρώτο.Μοσκίτω παίζεις Worms εσύ;Έμεινα στην εποχή του μπούμπλε μπούμπλε.Έχω καλεστεί στην παρέα σας αλλά δεν παρείσφρησα για να μη σας κερδίσω όλους και πάθετε κόμπλεξ =ρ
teo64x Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Βρε άσε το μπούμπλε μπούμπλε και κατέβασε το αρμαγεδδών να γίνει σφαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.