Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 γιατι δεν πανε τα ρολογια της 4670 πανω απο 839/1080 :cry: γιατί μάλλον θέλει vmod... Τούφα, ο client είναι Halite; o torrent client? utorrent μου φαίνεται
eSATA Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 τώρα δεν είναι πιο ωραία η υπογραφή μου παρά με τα sata που είχα πριν;:p:p
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 το "el clasico" το γράφουν εδώ με 1 s αλλά το βρίσκω και πάρα πολλές φορές με 2 s... el classico δηλαδής... να το αλλάξω;;;
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 βάλτο σε παρένθεση :p:p ίσα που το γράφω και λάθος για να μην ακούω μαλακίες σχόλια από αυτούς που θα δουν την αφίσα... τεσπα... εγώ πέφτω για ύπνο, μέχρι αύριο βγάλτε πόρισμα
eSATA Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ίσα που το γράφω και λάθος για να μην ακούω μαλακίες σχόλια από αυτούς που θα δουν την αφίσα... τεσπα... εγώ πέφτω για ύπνο, μέχρι αύριο βγάλτε πόρισμα ονειρα γλυκα :p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:40 ---------- κοντεύει 1 και νέκρα στο ινσομνια......... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:00 ---------- :fear::fear: και ειχα ορεξη για μπλα μπλα...καληνυχτα βαρεθηκα:p
Chrisxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ΤΙ το διώχνεις το παιδι ρεεεεε;;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:49 ---------- Οταν λείπει ο Vatos και η Lilith τα βράδυα γραφω μονος... Μεχρι και το βαμπιρ ο Wash λείπει..
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ΤΙ το διώχνεις το παιδι ρεεεεε;;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:49 ---------- Οταν λείπει ο Vatos και η Lilith τα βράδυα γραφω μονος... Μεχρι και το βαμπιρ ο Wash λείπει.. Καλημέρα παραπονιάρη :Ρ
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ΤΙ το διώχνεις το παιδι ρεεεεε;;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:49 ---------- Οταν λείπει ο Vatos και η Lilith τα βράδυα γραφω μονος... Μεχρι και το βαμπιρ ο Wash λείπει.. εδώ είμαι αλλά προσπαθώ να συνέλθω από τις μπύρες
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 δεν έχω όρεξη ούτε τον καφέ μου να πιω... μέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.