alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 "τα καφενεία όλα κλειστάαααααααααααα... οι φίλοι μου ξενιτεμένοιιιιιιιιιιιιιιι.... " ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:55 ---------- χώθηκε η τσου χ2
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 "τα καφενεία όλα κλειστάαααααααααααα...οι φίλοι μου ξενιτεμένοιιιιιιιιιιιιιιι.... " Ένα πράγμα...όπως το είπες..:Ρ τουλάχιστον έχει γκομενάκια κ περνάνε που και που...μου πάει το μούσι τελικα΄;ρ ή νομίζουν ότι είναι στον ζωολογικό κήπο..:Ρ
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 τσουΧ2 ε καλά θα δεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:58 ---------- χώθηκε κι ο Ταρζάν
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ένα πράγμα...όπως το είπες..:Ρ τουλάχιστον έχει γκομενάκια κ περνάνε που και που...μου πάει το μούσι τελικα΄;ρ ή νομίζουν ότι είναι στον ζωολογικό κήπο..:Ρ από που περνάνε γκομενάκια ρε;;; από τον server room στο βαθύ υπόγειο; τι λες μωρέ; τσουΧ2 ε καλά θα δεις ... την συλλογή μου με μεταχειρισμένες οδοντογλυφίδες την αφήνω στο μουσείο Μπενάκη...
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 από που περνάνε γκομενάκια ρε;;; από τον server room στο βαθύ υπόγειο; τι λες μωρέ; Λογιστήριο babeh..λογιστήριο :Ρ
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 O Μπενάκης κι ο Βγενάκης σήμερα...........ρε τι λέτε ρααααααααααααααααααααααα
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ξεκινάμε την διαδικασία "που θα φάμε το δώρο Πάσχα"...
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ξεκινάμε την διαδικασία "που θα φάμε το δώρο Πάσχα"... Σε γιατρούς και δικηγόρους.:Ρ
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ξεκινάμε την διαδικασία "που θα τον φάμε αυτό το Πάσχα"... fixed * tribute to Αchilles!, τώρα που είναι εκτός ο καϋμένος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Τώρα θα έρθει η οργή του Πόντιου... yes, feel the power of his pink side! (Pink Vader οεο!)
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Τώρα θα έρθει η οργή του Πόντιου... Δε πόντιακ ραθ.. The Pontiac wrath :"P
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 εγώ λύνω τις διαφορές στο dojo μου πλέον... όποια φράουλα δεν φοβάται ας κοπιάσει!!!
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 εγώ λύνω τις διαφορές στο dojo μου πλέον... όποια φράουλα δεν φοβάται ας κοπιάσει!!! Ninjitsu, fujitsu...yokohama Κλπ κλπ...:Ρ Δε Πινκ Οφ ντεθ..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 στο υπόγειο να μείνεις ρε κιορατά... να κάνεις να δεις το φως της μέρας πολλούς μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.