Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι έπαθε ρε παιδιά ο Ακίλις και είναι εκτός ο καημένος; Του κόψανε την σύνδεση;

Η Τρίτη είναι η πιό δύσκολη μέρα της εβδομάδας. Ποιός σηκώνεται να πάει στην δουλειά τώρα, ααααργκκκκ...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχεχεχχε :) ΔΕΝ είναι γκρικλισ :Ρ

A teacher is explaining biology to her 4th grade students. 'Human beings are the only animals that stutter, she says.

A little girl raises her hand. 'I had a kitty-cat who stuttered.'

The teacher, knowing how precious some of these stories could become, asked the girl to describe the incident.

'Well,' she began, 'I was in the back yard with my kitty and the Rottweiler that lives next door got a running start and before we knew it, he jumped over the fence into our yard!'

'That must've been scary,' said the teacher.

'It sure was,' said the little girl. 'My kitty raised her back, went Sssss, Sssss, Sssss' and before she could say 'Shit,' the Rottweiler ate her!'

Δημοσ.
δεν πιστεύω να περιμένεις να σε πληρώσω, ε;

...βλέπω έχεις μάθει καλά το μάθημα, από τα "εξτρά" που κάνεις εκτός περιοδικού....

*btw , cause im a n00b in games, πώς γίνεται να σε "παλαίψω" ρα ;

Μήπως χρειάζεται να κάνω register τον χαρακτήρα ; Διότι μου βγάζει ότι "the fight is automatic".....

Δημοσ.
...βλέπω έχεις μάθει καλά το μάθημα, από τα "εξτρά" που κάνεις εκτός περιοδικού....

τι να κάνω μάνα μου... δεν βγαίνω...

*btw , cause im a n00b in games, πώς γίνεται να σε "παλαίψω" ρα ;

Μήπως χρειάζεται να κάνω register τον χαρακτήρα ; Διότι μου βγάζει ότι "the fight is automatic".....

τίποτα δεν κάνεις ρα... μόνο του παλεύει

Δημοσ.

...προσπαθείς να μου πασάρεις ιδιαίτερα, ε ;

Κλασσικός Έλληνας.....

Δεν μαζεύεις καλύτερα εκείνο το κοπρόσκυλο, που δαγκώνει όλη την ώρα, και δεν μπορώ να σε πλησιάσω να σε χορτάσω μπουνιά ρα ;;;

τί δάσκαλο μου λες....δεν βλέπω να μπορείς να επιλέξεις κάτι...ούτε όπλα...ούτε να κάνεις κινήσεις...σα καλλιστεία του ΑΝΤ1 μου φαίνεται

Δημοσ.

Εφτασα τους 10 μαθηταδες...αυριο καινουριες μαχες αρχιζουν...

ΥΓ. Η μαλακια ειναι, οτι δεινει εντελως διαφορετικα στατς στον καθε παικτη που ξεκινα...Εγω εφτασα lvl3 και εχω 2 μαχαιρια...και κατι αλλοι εχουν και ενα κοπροσκυλο και διχτυα κτλ κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...