washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 και ναι πιστευω πως ηρθε η ωρα να σας την δειξω..ειναι τοοοοσο ωραια!!!!ειναι η νεα μου αγαπη... κυριες και κυριοι σας παρουσιαζω την... ολοκαινουργια και πρωτη μου ηλεκτρικη κιθαρα!!! απλα..θαυμαστε!!!!!! χειροκροτημα.. όλα καλά.......αλλά να συνεννοηθείς και με Ηal, να μπει κουμπάκι donate στο προφίλ σου, για να παραμείνει δικιά σου....
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 (αρνούμαι να σχολιάσω οτιδήποτε γύρω από την 'λεκτρική)
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 teo, όχι ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο ρε μαν, δεν το κατέχουμε όλοι
little loulou Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Θέλω wooorms. obvious εξαρτηση is obvious...
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αν πάμε ένα ΤΩΡΑ, είμαι μέσα. μετά θα φάω ξύλο. είσαι;
teo64x Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μπες msn. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:13 ---------- Reporting in, τον ξέσκισα 2-2.
soturin Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 εεε ρε, bad timing, γενικά χλωμό να ξαναπαίξω για καιρό εγώ, δεν είχα και ευκαιρία να παίξω με τον κάτοικο των κουνουποφόρων βάλτων της Δανίας. Αν βρω χρόνο να το δουλέψω σε linux, θα είμαι διαθέσιμος ως τις 21:45. Μετά ταξίδι και από κυριακή του πάσχα και πάλι. (όποιος θέλει γρασίδι από σκωτία να πει εγκαίρως)
eSATA Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 εεε ρε, bad timing, γενικά χλωμό να ξαναπαίξω για καιρό εγώ, δεν είχα και ευκαιρία να παίξω με τον κάτοικο των κουνουποφόρων βάλτων της Δανίας. Αν βρω χρόνο να το δουλέψω σε linux, θα είμαι διαθέσιμος ως τις 21:45. Μετά ταξίδι και από κυριακή του πάσχα και πάλι. (όποιος θέλει γρασίδι από σκωτία να πει εγκαίρως) τυχερε.....
soturin Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 τυχερε..... δυστυχώς δεν είναι θέμα τύχης, τα μαλλιοκέφαλά μας θα πληρώσουμε
aledjo Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως! το ιντερνετ εχει πιο πολλες σελιδες των "μυστικων" forum, παρα σοβαρες σελιδες! εψαχνα πριν λιγο πληροφοριες για μια ταινια και σε καθε αναζητηση πιο πολλες σελιδες για download εβρισκα παρα για πληροφοριες! ΕΛΕΟΣ! οχι τιποτα αλλο αλλα ειδικα τα Ελληνικα forums εχουν ξεφυγει. απορω γιατι υπαρχουν τοσες πολλες σελιδες.....
Garnele Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ΟΥΣΤ! Οργανωση Υποστηριξης Σκυλαδων Τραγουδιστων Έχω ήδη κάνει δυο τηλέφωνα για να το προωθήσω. καταπληκτικό.
eSATA Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 αχ να ειχα μια μπυρα τωρα..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:47 ---------- Goodnight!!!!!!!:-(:-( ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:01 ---------- οπως το αφησα απο χθες το offtopic εμεινε http://esata.mybrute.com καντε και εδω κανα παιχτη να παρω κανα lvl:-) Καλημέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.