Vatos_locos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ξέρει κανένας πόσο παίζουν τα Dorsoduro μεταχειρισμένα ;
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Και το χα απορία ρε πόστη μου... γιατί δεν παίζουν φέτος οι ταινίες για τον τζίζα από την ναζαρετ... τώρα μου είπαν ότι την άλλη βδομάδα είναι η la grande βδομάδα... καλημέρα στα παιδιά στο πάνελ... συγχαρητήρια για την εκπομπή σας.
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Και το χα απορία ρε πόστη μου... γιατί δεν παίζουν φέτος οι ταινίες για τον τζίζα από την ναζαρετ... τώρα μου είπαν ότι την άλλη βδομάδα είναι η la grande βδομάδα... καλημέρα στα παιδιά στο πάνελ... συγχαρητήρια για την εκπομπή σας. Θρησκευτικός παροξυσμός @ large:P Καλημέρα κουμπάρε
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ααα... άθεος μπορεί να είμαι αλλά τον τζίζα τον βλέπω κάθε χρόνο... περιμένω να αλλάξει το τέλος κάθε φορά αλλά τρώω άκυρα...
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ααα... άθεος μπορεί να είμαι αλλά τον τζίζα τον βλέπω κάθε χρόνο... περιμένω να αλλάξει το τέλος κάθε φορά αλλά τρώω άκυρα... Να στο χαλάσω; στο τέλος πεθαίνει αλλά ανασταίνεται...(he 'll be back!)
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 μαλακία... και φέτος έτσι θα είναι; Ο ναι ο ναι :Ρ Ατύχησες. :Ρ
Achilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέρα. Όποιος τολμήσει να πει οποιαδήποτε από τις λέξεις: ΠΟΤΕ, adsl, ΠΟΤΕ, internet, ΠΟΤΕ, dslam, ΠΟΤΕ, αξιόπιστη σύνδεση, ΠΟΤΕ, ports, ΠΟΤΕ .... να γυρίζει σαν αρνί το Πάσχα. Αλέκομ, μλκ το νέο αβατάρι..... Βάλε το παλιό που έδειχνες και πιο man ρε. Chrisxxx, άμα σε πετύχω ..... θα περάσεις το Πάσχα δίπλα στο αρνί με μια σούβλα στον ....
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέρα. Όποιος τολμήσει να πει οποιαδήποτε από τις λέξεις: ΠΟΤΕ, adsl, ΠΟΤΕ, internet, ΠΟΤΕ, dslam, ΠΟΤΕ, αξιόπιστη σύνδεση, ΠΟΤΕ, ports, ΠΟΤΕ .... να γυρίζει σαν αρνί το Πάσχα. Αλέκομ, μλκ το νέο αβατάρι..... Βάλε το παλιό που έδειχνες και πιο man ρε. Chrisxxx, άμα σε πετύχω ..... θα περάσεις το Πάσχα δίπλα στο αρνί με μια σούβλα στον .... Μόνο εμένα μου άρεσε ρε πόστη μου;;; btw... χτες έκανα αίτηση για μεταφορά μου στον ΟΤΕ και μιλαω σοβαρα
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ω ρε νευρα ο Ακιλλις... σουβλα στο κ...ο του ΠΟΤΕ Τι σου αρεσε ρε Sensei? εντελως gay ειναι
Achilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μόνο εμένα μου άρεσε ρε πόστη μου;;; btw... χτες έκανα αίτηση για μεταφορά μου στον ΟΤΕ και μιλαω σοβαρα Μαζόχα... Και άλλαξε το αβατάρι, άμεσα. σουβλα στο κ...ο του ΠΟΤΕ Έτσι. Και γω από πάνω να τους τον αλείφω με λάδι... :-D:-D
Achilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 gay το λουλούδι του Μάριο;;;;; Το λουλουδάκι μπορεί να μην είναι gay, αλλά με το ονοματάκι σου από πάνω...... ο συνειρμός είναι άμεσος. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.