soturin Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ααα... άθεος μπορεί να είμαι αλλά τον τζίζα τον βλέπω κάθε χρόνο... περιμένω να αλλάξει το τέλος κάθε φορά αλλά τρώω άκυρα... ομοίως η μόνη αλλά καθοριστική "εκπαίδευση" που έλαβα από τον πατέρα μου μικρός ήταν όταν με έβρισκε να βλέπω τζίζας μούβι, να μου λέει αγχωμένος "δεν πιστεύω να τα πιστεύεις αυτά, παραμύθια είναι". eternally thankfull
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το λουλουδάκι μπορεί να μην είναι gay, αλλά με το ονοματάκι σου από πάνω...... ο συνειρμός είναι άμεσος. :-D Πάρε... πόστη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:03 ---------- FixeD καλά έκανα και σε έδειρα χτες βράδυ που μου έδωσε 3 ματς... ομοίως η μόνη αλλά καθοριστική "εκπαίδευση" που έλαβα από τον πατέρα μου μικρός ήταν όταν με έβρισκε να βλέπω τζίζας μούβι, να μου λέει αγχωμένος "δεν πιστεύω να τα πιστεύεις αυτά, παραμύθια είναι". eternally thankfull σαν να βλέπω εμένα με τον γιο μου...
Achilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πάρε... πόστη Κάτσε να σου στείλω με το courier μια σούβλα και..... ...5 κιλά βαζελίνη.
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Κάτσε να σου στείλω με το courier μια σούβλα και..... ...5 κιλά βαζελίνη. τς τς τς δεν ηξερα οτι σου αρεσουν και τετοια. η μηπως σε εχει βαρεσει η νηστεια στο κεφαλι;
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 καλά έκανα και σε έδειρα χτες βράδυ που μου έδωσε 3 ματς... Ευχαριστω για τον ξυλοδαρμο Sensei σαν να βλέπω εμένα με τον γιο μου... Ε? τι?
o_magazatoras Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 αποφάσισα αυτό θα πάρω... Το πορτοκαλί ή το φούξια είναι εκ των ουκ άνευ,btw...
Achilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 τς τς τς δεν ηξερα οτι σου αρεσουν και τετοια. η μηπως σε εχει βαρεσει η νηστεια στο κεφαλι; Μπα, καλά είμαι Εύα. Απλώς με τσάτισε ο πόστης. Εύα, να σε κάνω ένα δωράκι; :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:32 ---------- όχι ρε... αλλά βλέπω μακριά... Πόσα χρόνια μακρυά βλέπουν τα μάτια σου;
Vatos_locos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το πορτοκαλί ή το φούξια είναι εκ των ουκ άνευ,btw... wat ? δεν κατάλαβα τίποτις πριν λίγο ξύπνησα
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πόσα χρόνια μακρυά βλέπουν τα μάτια σου; τι πας να βγάλεις είδηση;
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέρα. Όποιος τολμήσει να πει οποιαδήποτε από τις λέξεις: ΠΟΤΕ, adsl, ΠΟΤΕ, internet, ΠΟΤΕ, dslam, ΠΟΤΕ, αξιόπιστη σύνδεση, ΠΟΤΕ, ports, ΠΟΤΕ .... να γυρίζει σαν αρνί το Πάσχα. Αλέκομ, μλκ το νέο αβατάρι..... Βάλε το παλιό που έδειχνες και πιο man ρε. Chrisxxx, άμα σε πετύχω ..... θα περάσεις το Πάσχα δίπλα στο αρνί με μια σούβλα στον .... Οτε, οτε dslam, οτε dsl νευράκια νευράκια; :Ρ
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μπα, καλά είμαι Εύα. Απλώς με τσάτισε ο πόστης. Εύα, να σε κάνω ένα δωράκι; :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:32 ---------- επειδη το εχω ηδη δεν θες να το φας στο κεφαλι αυτο και ολα τα γαλλικα λεξικα που εχω η εχει η μανα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.