Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μέρα. :mad:

Όποιος τολμήσει να πει οποιαδήποτε από τις λέξεις: ΠΟΤΕ, adsl, ΠΟΤΕ, internet, ΠΟΤΕ, dslam, ΠΟΤΕ, αξιόπιστη σύνδεση, ΠΟΤΕ, ports, ΠΟΤΕ .... να γυρίζει σαν αρνί το Πάσχα.

ΠΟΤΕ, adsl, ΠΟΤΕ, internet, ΠΟΤΕ, dslam, ΠΟΤΕ, αξιόπιστη σύνδεση, ΠΟΤΕ, ports, ΠΟΤΕ, porttttssss, ΟΤΕ (μεγάλος και σιγουρος (σου επιτρεπω να το κανεις φιχεδ αυτο)), βαλε ΟΤΕ να σωθεις!!!!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
wat ? δεν κατάλαβα τίποτις :P πριν λίγο ξύπνησα

Είναι όμορφο νάσαι μικρός και να μπορείς να έχεις τα χρώματα που γουστάρεις.Με φαντάζεσαι πάνω σε φούξια ER-6;:cry:

Δημοσ.
Βρε δεν πάτε στο διάλο όλοι μαζί πακέτο να σας έρθει και οικονομικά... :mad:

Γινεται;;;; Παμε παιδια ολοι μαζι στην εταιριαρα τον ΟΤΕ!!!! :-D

Δημοσ.
Είναι όμορφο νάσαι μικρός και να μπορείς να έχεις τα χρώματα που γουστάρεις.Με φαντάζεσαι πάνω σε φούξια ER-6;:cry:

το φουξια ειναι πανκ λεει ενας απο τους μαθητες μου

οχι δεν ειναι αδερφη το παιδακι:X

Δημοσ.
Βρε δεν πάτε στο διάλο όλοι μαζί πακέτο να σας έρθει και οικονομικά... :mad:

ψωνίζω χονδρική..τη να μου πείς..:ρ

Δημοσ.
Άλεξ άστους να λένε. Το άβατάρ σου είναι μια χαρά. Πολύ αντρουά.

τα πρώτα 4.5 δευτερόλεπτα σε πίστεψα ..

Δημοσ.

ε ξεφτίλα και εγώ στα 16 καβάλαγα ροζ Bmx και έκανα άλματα στην Φιλοθέη αλλά τώρα στα 21 προτιμώ στο ER σε άσπρο :P

το φουξια ειναι πανκ λεει ενας απο τους μαθητες μου

οχι δεν ειναι αδερφη το παιδακι:X

όχι όντος δεν είμαι αδερφή αν και το χρόνο είναι τελείως αντικειμενικό εγώ προσωπικά έχω άλλη άποψη για τον διαχωρισμό θηλυκού αρσενικού στα χρώματα όλα ίδια είναι για εμένα για αυτό δεν δουλεύω και τον ροζοπόντιο

Δημοσ.
Να σου κολλήσει το fazer ρε. :mad:

:-D:-D:-D

να σου κόλληση το βίντεο πάνω στη κορύφωση της τσόντας κ να σε πιάσει η πεθερά σου με το πουλί στο χέρι. :ΡΡΡΡΡ

Άλεξ άστους να λένε. Το άβατάρ σου είναι μια χαρά. Πολύ αντρουά.

Αν είσαι εντάξει με τη σεξουαλικότητα σου τα χρώματα δεν έχουν καμία σημασία. όσοι κολλάτε με το τι χρώμα καλαμάκι έχετε ή με το τη χρώμα γράφεται..και έχει σκοτάδι..τότε ανοιχτέ τη ντουλάπα και βγείτε έξω :)

Δημοσ.
ε ξεφτίλα και εγώ στα 16 καβάλαγα ροζ Bmx και έκανα άλματα στην Φιλοθέη αλλά τώρα στα 21 προτιμώ στο ER σε άσπρο :P
Τώρα που μεγάλωσα,πόσο το μετάνοιωσα...

όχι όντος δεν είμαι αδερφή αν και το χρόνο είναι τελείως αντικειμενικό εγώ προσωπικά έχω άλλη άποψη για τον διαχωρισμό θηλυκού αρσενικού στα χρώματα όλα ίδια είναι για εμένα για αυτό δεν δουλεύω και τον ροζοπόντιο

Είχες απόλυτο δίκιο,πιές γρήγορα καφέ και ξαναέλα.:P

Δημοσ.

Πάρε κάτι άλλο το ΕΡ είναι κάπως...παπάκι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...