Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί το λες ? από όσο έχω δει πάει καλά, Ιάπωνας. ε και είναι και 590cc παραπάνω από το 110 που καβαλάω τώρα και σε αυτά τα λεφτά και με πολύ ζόρι θα πάω 7600€ για καινούριο πάντα και χωρίς το ABS

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να σου κόλληση το βίντεο πάνω στη κορύφωση της τσόντας κ να σε πιάσει η πεθερά σου με το πουλί στο χέρι. :ΡΡΡΡΡ

:fear: αυτο ειναι πολυ κακο αν γινει. ελπιζω μονο στατους να μην εισαι σαββατογεννημενος

Δημοσ.
Έχεις τζαζέψει μου φαίνεται...:whistle:

όχι εντάξει είμαι...πιστεύω. ;Ρ

γιατί το λες ? από όσο έχω δει πάει καλά, Ιάπωνας. ε και είναι και 590cc παραπάνω από το 110 που καβαλάω τώρα και σε αυτά τα λεφτά και με πολύ ζόρι θα πάω 7600€ για καινούριο πάντα και χωρίς το ABS

πάρε κανένα KLE μεταχειρισμένο καλύτερα...και φθηνότερα θα σου έρθει και καλύτερο θα είναι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:11 ----------

:fear: αυτο ειναι πολυ κακο αν γινει. ελπιζω μονο στατους να μην εισαι σαββατογεννημενος

Πέμπτη 13 Απριλίου 1980 :)

Δημοσ.
όχι όντος δεν είμαι αδερφή αν και το χρόνο είναι τελείως αντικειμενικό εγώ προσωπικά έχω άλλη άποψη για τον διαχωρισμό θηλυκού αρσενικού στα χρώματα όλα ίδια είναι για εμένα για αυτό δεν δουλεύω και τον ροζοπόντιο

Λοιπον κανονισε να βγαλεις και εσυ ονομα και να παρει η μπαλα και το αλλο ποντίκι :lol: Ωραια η μηχανη και στο λευκο τα σπαει!

Δημοσ.

Πέμπτη 13 Απριλίου 1980 :)

κι εσυ κριος;;;:shock: χρονια πολλα απο τωρα για τα γεννεθλια σου γτ δεν προκειται να τα θυμηθω εκεινη την μερα

Δημοσ.
όχι εντάξει είμαι...πιστεύω. ;Ρ

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη πλάκα.

πάρε κανένα KLE μεταχειρισμένο καλύτερα...και φθηνότερα θα σου έρθει και καλύτερο θα είναι.

Όχι μεταχείρω,ιδίως το μηχανάκι.Εκτός κι αν το βλέπει κάθε μέρα.Φαντάσου να γείρει με "παρμένο" σκελετό,με πολλά.;)

Δημοσ.
ε ξεφτίλα και εγώ στα 16 καβάλαγα ροζ Bmx και έκανα άλματα στην Φιλοθέη αλλά τώρα στα 21 προτιμώ στο ER σε άσπρο :P

αλλά κανείς δεν το σχολίασε... μόνο του αλέκου λέμε...

Δημοσ.

στα 16 εισαι ακομα στην αναζητηση στα 25 εχεις κασταλαξει:P:p:p:p

Δημοσ.
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη πλάκα.

Όχι μεταχείρω,ιδίως το μηχανάκι.Εκτός κι αν το βλέπει κάθε μέρα.Φαντάσου να γείρει με "παρμένο" σκελετό,με πολλά.;)

Φυσικά και αντιλαμβάνομαι το χιούμορ :)

κι εσυ κριος;;;:shock: χρονια πολλα απο τωρα για τα γεννεθλια σου γτ δεν προκειται να τα θυμηθω εκεινη την μερα

Χαχαχ να είσαι καλά :)

Δημοσ.

στα 16 εισαι ακομα στην αναζητηση στα 25 εχεις κασταλαξει:P:p:p:p

OWNED !!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.
Ναι,αλλά μονοπωλείς το ενδιαφέρον τους εδώ και πεντακόσιες σελίδες.:lol:

Συγκεκριμενα εδω και 2100 σελιδες.. :-)

Εεεε, και εγω εχω γενέθλια σε λιγες μερες!

Δημοσ.

Μόλις είδαμε την εφαρμογή του νόμου της φυλακής...

τίποτα δεν είναι τόσο κακό που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο

Δημοσ.
Μόλις είδαμε την εφαρμογή του νόμου της φυλακής...

τίποτα δεν είναι τόσο κακό που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο

Das Experiment αλλά με υπαλλήλους γραφείου στον ιδιωτικό τομέα :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...