Vatos_locos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 γιατί το λες ? από όσο έχω δει πάει καλά, Ιάπωνας. ε και είναι και 590cc παραπάνω από το 110 που καβαλάω τώρα και σε αυτά τα λεφτά και με πολύ ζόρι θα πάω 7600€ για καινούριο πάντα και χωρίς το ABS
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 να σου κόλληση το βίντεο πάνω στη κορύφωση της τσόντας κ να σε πιάσει η πεθερά σου με το πουλί στο χέρι. :ΡΡΡΡΡ αυτο ειναι πολυ κακο αν γινει. ελπιζω μονο στατους να μην εισαι σαββατογεννημενος
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Έχεις τζαζέψει μου φαίνεται... όχι εντάξει είμαι...πιστεύω. ;Ρ γιατί το λες ? από όσο έχω δει πάει καλά, Ιάπωνας. ε και είναι και 590cc παραπάνω από το 110 που καβαλάω τώρα και σε αυτά τα λεφτά και με πολύ ζόρι θα πάω 7600€ για καινούριο πάντα και χωρίς το ABS πάρε κανένα KLE μεταχειρισμένο καλύτερα...και φθηνότερα θα σου έρθει και καλύτερο θα είναι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:11 ---------- αυτο ειναι πολυ κακο αν γινει. ελπιζω μονο στατους να μην εισαι σαββατογεννημενος Πέμπτη 13 Απριλίου 1980
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 όχι όντος δεν είμαι αδερφή αν και το χρόνο είναι τελείως αντικειμενικό εγώ προσωπικά έχω άλλη άποψη για τον διαχωρισμό θηλυκού αρσενικού στα χρώματα όλα ίδια είναι για εμένα για αυτό δεν δουλεύω και τον ροζοπόντιο Λοιπον κανονισε να βγαλεις και εσυ ονομα και να παρει η μπαλα και το αλλο ποντίκι Ωραια η μηχανη και στο λευκο τα σπαει!
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πέμπτη 13 Απριλίου 1980 κι εσυ κριος;;; χρονια πολλα απο τωρα για τα γεννεθλια σου γτ δεν προκειται να τα θυμηθω εκεινη την μερα
o_magazatoras Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 όχι εντάξει είμαι...πιστεύω. ;Ρ Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη πλάκα. πάρε κανένα KLE μεταχειρισμένο καλύτερα...και φθηνότερα θα σου έρθει και καλύτερο θα είναι. Όχι μεταχείρω,ιδίως το μηχανάκι.Εκτός κι αν το βλέπει κάθε μέρα.Φαντάσου να γείρει με "παρμένο" σκελετό,με πολλά.
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ε ξεφτίλα και εγώ στα 16 καβάλαγα ροζ Bmx και έκανα άλματα στην Φιλοθέη αλλά τώρα στα 21 προτιμώ στο ER σε άσπρο αλλά κανείς δεν το σχολίασε... μόνο του αλέκου λέμε...
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 αλλά κανείς δεν το σχολίασε... μόνο του αλέκου λέμε... στα 16 εισαι ακομα στην αναζητηση στα 25 εχεις κασταλαξει:p:p:p
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη πλάκα. Όχι μεταχείρω,ιδίως το μηχανάκι.Εκτός κι αν το βλέπει κάθε μέρα.Φαντάσου να γείρει με "παρμένο" σκελετό,με πολλά. Φυσικά και αντιλαμβάνομαι το χιούμορ κι εσυ κριος;;; χρονια πολλα απο τωρα για τα γεννεθλια σου γτ δεν προκειται να τα θυμηθω εκεινη την μερα Χαχαχ να είσαι καλά
Achilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 αλλά κανείς δεν το σχολίασε... μόνο του αλέκου λέμε... στα 16 εισαι ακομα στην αναζητηση στα 25 εχεις κασταλαξει:p:p:p OWNED !!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα
o_magazatoras Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 αλλά κανείς δεν το σχολίασε... μόνο του αλέκου λέμε... Ναι,αλλά μονοπωλείς το ενδιαφέρον τους εδώ και πεντακόσιες σελίδες.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ναι,αλλά μονοπωλείς το ενδιαφέρον τους εδώ και πεντακόσιες σελίδες. Συγκεκριμενα εδω και 2100 σελιδες.. Εεεε, και εγω εχω γενέθλια σε λιγες μερες!
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μόλις είδαμε την εφαρμογή του νόμου της φυλακής... τίποτα δεν είναι τόσο κακό που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μόλις είδαμε την εφαρμογή του νόμου της φυλακής... τίποτα δεν είναι τόσο κακό που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο Das Experiment αλλά με υπαλλήλους γραφείου στον ιδιωτικό τομέα :Ρ
teo64x Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πάντως άλεξ έχουμε σταματήσει τις αναζητήσεις εικόνων. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.