status Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 τελειώσαν... για αυτό... Κανονίζεται :devil::devil:
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Εεεε, και εγω εχω γενέθλια σε λιγες μερες!Πότε ακριβώς?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 τελειώσαν... για αυτό... famous last words...
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Have a farewell βρυσούλες, λόνγκοι mountains and ridges... Παω σεμινάριο τα λέμε...το απόγευμα; :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πότε ακριβώς? 19 Απριλιου την Κυριακη του Πασχα
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 19 Απριλιου την Κυριακη του Πασχα Πωπω ,μια μέρα πριν τον κολλητό και την γέννηση του Χίτλερ.Όμορφα.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ειμαι στη μεση μεταξυ 2 αντιχρηστων δηλαδη;;; oh, wait αντιchrisxxx here.. To περιεργο ειναι οτι εχω την ιδια μερα γενεθλια με εναν κολλητο μου και γνωριζω αλλα 2 ατομα που εχουν γενεθλια στις 20...
Achilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ειμαι στη μεση μεταξυ 2 αντιχρηστων δηλαδη;;; oh, wait αντιchrisxxx here.. Τα λεγα εγώ αλλά ποιος με άκουγε...
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ειμαι στη μεση μεταξυ 2 αντιχρηστων δηλαδη;;; oh, wait αντιchrisxxx here.. Όχι,την ίδια μέρα είναι ο κολλητός και ο φύρερ.Είσαι ο οιωνός.
Vatos_locos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 πάρε κανένα KLE μεταχειρισμένο καλύτερα...και φθηνότερα θα σου έρθει και καλύτερο θα είναι. μπα με την καμία KLE Λοιπον κανονισε να βγαλεις και εσυ ονομα και να παρει η μπαλα και το αλλο ποντίκι Ωραια η μηχανη και στο λευκο τα σπαει! άσπρο θα έρθει όπως και να έχει αλλά κανείς δεν το σχολίασε... μόνο του αλέκου λέμε...<br /><br /> έτσι είναι αυτά φίλος
soturin Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 πόσο περίτεχνα πείραξε τη λίστα στο p (pron)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.