slygeo87 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Mια απορία γιατί δε βγάζω άκρη...τα επεισόδια IV, V, VI πως γίνεται να είναι τα 4, 5, 6 αφού βγήκε τριλογία απ' το '99 και μετά;Απλά τα μετονόμασαν σε επεισόδια 4, 5, 6; Δηλαδή εγώ τώρα για να δω την ''εξαλογία'' πρέπει να αρχίσω απ' το episode I;
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Mια απορία γιατί δε βγάζω άκρη...τα επεισόδια IV, V, VI πως γίνεται να είναι τα 4, 5, 6 αφού βγήκε τριλογία απ' το '99 και μετά;Απλά τα μετονόμασαν σε επεισόδια 4, 5, 6; Δηλαδή εγώ τώρα για να δω την ''εξαλογία'' πρέπει να αρχίσω απ' το episode I; Ναι πρεπει...ο Lucas ηταν μπροστα απο την εποχη του...γυρισε τα επεισοδια τοτε οπως τα ειχε φανταστει και μετα γυρισε πισω το μυαλο του για να δημιουργησει το ξεκινημα των επεισοδιων που εκανε τοτε...
washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ....το καλό παιδί ο Δημητράκης ήρθε και πάλι στη γειτονιά σας. Θα κάνουμε μία μικρή στάση - ελάτε κυρίες στο φορτηγό του Δημητράκη να πάρετε σεντόνια ααα... άθεος μπορεί να είμαι αλλά τον τζίζα τον βλέπω κάθε χρόνο... περιμένω να αλλάξει το τέλος κάθε φορά αλλά τρώω άκυρα... περιμένεις και 'συ ε ΚαλημεραΑπολαύστε το τραγούδι [YT]o1Z_hskvz1M&feature=related[YT] πάντα ωραίος ο Τζέησον μουσικά Μέρα. Όποιος τολμήσει να πει οποιαδήποτε από τις λέξεις: ΠΟΤΕ, adsl, ΠΟΤΕ, internet, ΠΟΤΕ, dslam, ΠΟΤΕ, αξιόπιστη σύνδεση, ΠΟΤΕ, ports, ΠΟΤΕ .... να γυρίζει σαν αρνί το Πάσχα. Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, Ασύμμετρη Ψηφιακή Συνδρομητική Γραμμή, Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, Διαδίκτυο, Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, Πολυπλέκτης Ασύμμετρων Ψηφιακών Συνδρομητικών Γραμμών, Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, reliable connection, Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, Πύλες, Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος,,,,,,,,,,,,,,,είμαι οκ ; (οι απαγορευμένες μου θύμισαν btw τις αποτελεσματικος,επανεκαμψαν,διατεινονται,εκλειψη) Κάτσε να σου στείλω με το courier μια σούβλα και..... ...5 κιλά βαζελίνη. τόσους μήνες τώρα που τον έχουμε στην μπροστινέλλα ρε συ, δε νομίζω πως του χρειάζεται η βαζελίνη πλέον.... Τσάμπα θα τον κάνεις να ψάχνει για κάδους πάλι Εύα, να σε κάνω ένα δωράκι; :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p Εύα, u never learn : όποιος ανακατεύεται με τους διάολους, τον τρων οι Μπαμπινιώτες.... Βρε δεν πάτε στο διάλο όλοι μαζί πακέτο να σας έρθει και οικονομικά... σου μείναν κατάλοιπα στον τρόπο σκέψης, από τις courier, βλέπω... το φουξια ειναι πανκ λεει ενας απο τους μαθητες μου οχι δεν ειναι αδερφη το παιδακι Αλέκο, ακούς ; Από και πέρα να λες "δεν είμαι γκέη....πανκ είμαι" Obvious gay is obvious... ...πάρε και το καινούριο σου αβατάρι ε ξεφτίλα και εγώ στα 16 καβάλαγα ροζ Bmx και έκανα άλματα στην Φιλοθέη αλλά τώρα στα 21 προτιμώ στο ER σε άσπρο ...Aλέκο ακούς; Πέρε γρήγορα ΕR....Να σώσεις ό,τι προλαβαίνεις όχι όντος δεν είμαι αδερφή αν και το χρόνο είναι τελείως αντικειμενικό εγώ προσωπικά έχω άλλη άποψη για τον διαχωρισμό θηλυκού αρσενικού στα χρώματα όλα ίδια είναι για εμένα για αυτό δεν δουλεύω και τον ροζοπόντιο ...έχεις καμμιά σχέση με τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού , ρα ; ...και πρόσεχε και τί λες...(και ποιούς υποστηρίζεις ) Το ξέρεις δα ότι λίγο το 'χουμε εδώ μέσα από τυφλοπόντικα να στο γυρίσουμε σε ροζοπόντικα... πάρε κανένα KLE μεταχειρισμένο καλύτερα...και φθηνότερα θα σου έρθει και καλύτερο θα είναι. σωστόςςςςςςςςς αν και, λόγω αγάπης, ακόμα καλύτερα -έστω κι αν πάμε πιο πίσω- προσωπικά θα έλεγα αυτό : Λοιπον κανονισε να βγαλεις και εσυ ονομα και να παρει η μπαλα και το αλλο ποντίκι TΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ που σας πήρε ; αλλά κανείς δεν το σχολίασε... μόνο του αλέκου λέμε... στα 16 εισαι ακομα στην αναζητηση στα 25 εχεις κασταλαξει:p:p:p :lol::lol: τον έσκισε... Πάντως άλεξ έχουμε σταματήσει τις αναζητήσεις εικόνων. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσεις. να μιλάς για τον εαυτό σου, κύριε (πάρτα Αλέκο...) Τα λεγα εγώ αλλά ποιος με άκουγε... ευκαιρία δε χάνει ο postης... αυτή τη φορά ούτε fix χρειάστηκε να κάνει... Ναι πρεπει...ο Lucas ηταν μπροστα απο την εποχη του...γυρισε τα επεισοδια τοτε οπως τα ειχε φανταστει και μετα γυρισε πισω το μυαλο του για να δημιουργησει το ξεκινημα των επεισοδιων που εκανε τοτε... ...μόνο το δικό του; Τα δικά μας να δεις πόσο τα γύρισε με τις μαλακίες του...
klainmaingr Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 !!! 5 scroll down για ολόκληρο το πόστ σου washy... Wtf?
soturin Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Mια απορία γιατί δε βγάζω άκρη...τα επεισόδια IV, V, VI πως γίνεται να είναι τα 4, 5, 6 αφού βγήκε τριλογία απ' το '99 και μετά;Απλά τα μετονόμασαν σε επεισόδια 4, 5, 6; Δηλαδή εγώ τώρα για να δω την ''εξαλογία'' πρέπει να αρχίσω απ' το episode I; Έγραψε μια τριλογία (κι αφού θα ταν τέτοια μπήκε αρίθμηση, αρχικά ήταν απλά το ένα star wars) που ήταν πώς rebels πολεμούσαν την αυτοκρατορία. Άρα χοντρικά ξεκινούσε από τη μέση το στόρυ και για το εφέ τα ονόμασε τότε 4, 5, 6. Και τα 1, 2, 3? Θέλανε οι fans, άλλο που δεν ήθελε κι αυτός, τα έγραψε αργότερα ως prequels της αρχικής τριλογίας (πώς η αυτοκρατορία έκανε έρανε κτλ). Όμως θα τα δεις με τη σειρά που κυκλοφόρησαν (4,5,6,1,2,3). Γιατί τα τρία καινούργια γράφτηκαν με τα παλιά στην πλάτη τους, για να τα ευχαριστηθείς και να τα καταλάβεις πρέπει να έχεις δει τα παλιά.
washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ...περίπου soturin - όχι ακριβώς όμως... Το "μπλέξιμο" της ιστορίας της...."πολυλογίας" των Star Wars, ξεκινάει πριν καν αποφασίσει ο (πα)Λούκας να βάλει σε production την πρώτη καν ταινία. Άρχισε με το να δουλεύει μια συγκεκριμένη "ιστοριούλα", στις αρχές των 70ies. H oποία "κατέληξε" σαν....τα "σχεδιάσματα" του Σολωμού για τον Εθνικό ύμνο : όσο φτιαχνότανε, τόσο άλλαζε, τόσο του ερχόντουσαν ιδέες, τόσο προσέθετε πρόσωπα, τόσο έφτιαχνε σενάρια. Και η "ιδέα" 2 τριλογιών, ήταν ήδη στο μυαλό του πριν καν ολοκληρώσει την πρώτη ταινία. Δεν ήταν λοιπόν απλά "εφέ" η "ανάκατη" ονομασία της πρώτης τριλογίας...Όταν ονόμαζε "Epidode V" το "The Empire Strikes Back", ήξερε που το πήγαινε"... Ούτε ακριβώς οι φανς ήταν που παρακίνησαν την δεύτερη τριλογία (με την έννοια ότι δεν την είχε κατά νου...Πάντα την είχε, αλλά γαι προσωπικούς λόγους την είχε παρατήσει)
soturin Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Σωστός, το "εφέ" το εννοούσα ότι δε μπορεί να ήταν σίγουρος ότι θα κάνει 6 ταινίες και έκανε ένα μέση-τέλος saga. (for the time being) Συμφωνείς πάντως με τη σειρά θέασής τους φαντάζομαι; in other news, το σπορτ+ για ποιο λόγο δε δείχνει το άλλο ματς τσαμπιολιγκίου; Η κρατική παίρνει δικαιώματα ενός απευθείας αγώνα κι όχι των αγώνων της τετάρτης;
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 !!! 5 scroll down για ολόκληρο το πόστ σου washy...Wtf? πες τα ... πιάστηκα και με το "baraba" (btw εγαμήθειν στον γέλωτα)... και βαρέθηκα να σκρολάρω... Λοιπόν παπάτζα Ακίλις που κράζεις ΟΤΕ... μέσα σε 2 μέρες έφυγα από την forthnet (που πάνω από 1mbps δεν μου έδινε) και πήγα connx στα 2 (φυσάω λέμεεεεεεε) και μάλιστα χωρίς να κάνω τίποτα... τι σε λέω για; και τώρα αφού κάναμε όλες μας τις δουλειές, καναπές, τσουλου και λαπτοπ...
Achilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 πες τα ... πιάστηκα και με το "baraba" (btw εγαμήθειν στον γέλωτα)... και βαρέθηκα να σκρολάρω... Λοιπόν παπάτζα Ακίλις που κράζεις ΟΤΕ... μέσα σε 2 μέρες έφυγα από την forthnet (που πάνω από 1mbps δεν μου έδινε) και πήγα connx στα 2 (φυσάω λέμεεεεεεε) και μάλιστα χωρίς να κάνω τίποτα... τι σε λέω για; και τώρα αφού κάναμε όλες μας τις δουλειές, καναπές, τσουλου και λαπτοπ... Και γω σε 2 μέρες έφυγα ρε γιωτά, αλλά η συνέχεια ήταν .....
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Και γω σε 2 μέρες έφυγα ρε γιωτά, αλλά η συνέχεια ήταν ..... θα δούμε... και μόνο που πλέον κατεβάζω με 210.... κατηφόρα ρε παιδί μου!!!
Achilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 θα δούμε... και μόνο που πλέον κατεβάζω με 210.... κατηφόρα ρε παιδί μου!!! Όταν θα αρχίσεις τα τηλέφωνα στο 121 και στο 1242, έλα και ξαναπες μου.
washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ..βασικά , όλα αρχίσανε αρχές 70, με συμφωνία με εταιρία να κάνει 2 ταινίες (πριν καν καταθέσει σενάρια). Στην πορεία εξελίχθηκε όπως είπα, άρχισε από μια "κεντρική ιδέα", και το ξανασχεδίαζε...συνεχώς. Όταν είχε έρθει η ώρα να μπει στην παραγωγή ταινία, σκόπευε να κάνει μία, μια κι έξω. Αλλά,,,,συνέχιζε να το παλεύει με σενάρια, και στο μυαλό του, και στην πράξη. Γι' αυτό και αρχικά πήγε να κάνει την "μια κι έξω", να χώσει μέσα όσο πράμμα μπορούσε.....αλλά φυσικά δεν έβγαινε με τίποτα. Κι εκεί "αποφασίστηκε" (με την έννοια όχι πλέον της "επιθυμίας", αλλά ότι είχε μπει στο "πρόγραμμα") η αρχική τριλογία. Έτσι όμως όπως πήγαινε με την 1η ταινία, πρακτικά "άρχιζε το έπος από τη μέση". Και το είδε "αναγκαστικό" το να "βαφτίσει" τις επικείμενες ταινίες, ως "επεισόδια 4,5,6" (καλά, αυτό με το ζήτημα των "ονομασιών"....μεγάλο κόλλημά του . Kαι γενικά έδινε πολύ βάση σε τέτοιες "λεπτομέρειες" , που αφορούσαν ονόματα, ονομασίες κλπ...). Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω εγώ, περί "εφφέ" που είπες : ότι δεν ήταν "απλά μια μαλακιούλα" γι' αυτόν... (κατάλαβα τι εννοούσες εσύ, ότι δηλαδή ήταν "το κερασάκι" - που όντως ήταν, απλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω). ...Και φυσικά και συμφωνώ δε, με τη σειρά που παρέθεσες που φτιάχτηκαν και παρουσιάστηκαν, όσον αφορά τους τίτλους τους : "Επεισόδια 4,5,6,1,2,3" ...ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ....ΗΝΑΦ ! *...όσο για το τσαμπιόνια...ιδέαν δεν έχω (όχι ότι το απήυθυνες σε μένα ), αλλά επειδή παλιότερα έπαιζε αυτό που λες, το να παίρνουν τους αγώνες "με το κομμάτι", ε ναι παίζει τρελλά να παίζει και τώρα...
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Όταν θα αρχίσεις τα τηλέφωνα στο 121 και στο 1242, έλα και ξαναπες μου. ολ'τα γίδια δεν ίδια... 3 χρόνια τώρα σπάνια είχα προβλήματα με forthnet και ... εεε... κάποια αλλη, δεν θυμάμαι... τώρα με τον ΟΤΕ θα έχω;
Achilles Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ολ'τα γίδια δεν ίδια... 3 χρόνια τώρα σπάνια είχα προβλήματα με forthnet και ... εεε... κάποια αλλη, δεν θυμάμαι... τώρα με τον ΟΤΕ θα έχω; Ευχή και κατάρα σου δίνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.