Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλέκε, το περίμενα ότι θα εκτιμήσεις (Πόντιος Ποντίου βγάζει μάτι ρα ; Δε βγάζει...) τον Χαρούλη ως "Βαραβά"....

btw, έπαιξε καμμιά αυτόματη αναβάθμιση της ΟΤΕnet από το 1 στα 2 Mbps ; Αυτό εννοάς ; (αν ναι, εμένα γιατί μ' έχουν ακόμα στο 1 τα πουστράκια; Τόσο μακρυά πέφτει η Xanthi από San Andreas; Ή σαν τα μούτρα τους τα έχουν κάνει εκεί μέσα; Μη πάω και τους μύγα μήσω ; ) Ή έκανες κατευθείαν κοντράκτο για τα 2; (Από πότε είσαι ΟΤΕνετ ; ) Τα παιδιά του Ζεβεδαίου, γιατί σε φωνάζουνε "πατέρα" ; Απορίες, απορίες......

Δημοσ.
Αλέκε, το περίμενα ότι θα εκτιμήσεις (Πόντιος Ποντίου βγάζει μάτι ρα ; Δε βγάζει...) τον Χαρούλη ως "Βαραβά"....

btw, έπαιξε καμμιά αυτόματη αναβάθμιση της ΟΤΕnet από το 1 στα 2 Mbps ; Αυτό εννοάς ; (αν ναι, εμένα γιατί μ' έχουν ακόμα στο 1 τα πουστράκια; Τόσο μακρυά πέφτει η Xanthi από San Andreas; Ή σαν τα μούτρα τους τα έχουν κάνει εκεί μέσα; Μη πάω και τους μύγα μήσω ; ) Ή έκανες κατευθείαν κοντράκτο για τα 2; (Από πότε είσαι ΟΤΕνετ ; ) Τα παιδιά του Ζεβεδαίου, γιατί σε φωνάζουνε "πατέρα" ; Απορίες, απορίες......

Αγαπημένε μας αναγνώστη,

σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

Πήγα απευθείας σε 2 γιατί ξέρω ότι θα μας γράψουν στα κάκαλα τους και θα μας κάνουν το 1 - 2 όταν ο Ακίλις αποκτήσει απροβλημάτιστη σύνδεση...

Δημοσ.
Από πότε ο mario bangbros περιέχει γκέυ στοιχεία.Τι ιεροσυλίες είναι αυτές που αμολάτε?

Αλεξ,τα σπάει.

επιτέλους παρηγοριά!!! και ένιωθα τόσο φθηνός...

θενκς μοχίτο..

Δημοσ.

άμα αρχίσουν να το εκτιμάνε μόνο οι θηλυκές παρουσίες του φόρουμ όμως, μην παραπονιέσαι μετά για το κράξιμο που θα τρως, απ' τις υπόλοιπες αρσενικές ε.

α, ΠΡΟ-ΠΟ :

να σκρολάρεις και παρακάτ' στο σπόλειρ γιαβρίμ', διότι έχει υλικό που σ' αφορά...

Και τα ίδια και στον Κο Κο Ακίλις.....

Δε θα βγάζει τα μάτια του μόνο ο φουκαριάρης ο Κλάιν, για να δει τα αίσχη σας (μου).

Δημοσ.

δεν βλέπω καμιά αρσενική παρουσία στο φόρουμ πλην εμού και όποιου μοντ μπορεί να με μπανάρει...

Δημοσ.

πως γινετε να κανω το λαπτοπ να μην γυρναει αυτοματα τα ελληνικα;

μου εχει σπασει τα νευρα...vista home εχει:-)

Δημοσ.
δεν βλέπω καμιά αρσενική παρουσία στο φόρουμ πλην εμού και όποιου μοντ που να μπορεί να με μπανάρει... χορτάσει

yet anοther fix...

:whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...