alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ;! κάνει μπαμ ότι δεν βλέπεις νετ
pappous_soulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Once again them beans turned my room into a gas chamber. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 κάνει μπαμ ότι δεν βλέπεις νετ σωστά...ΑΝΤ1 βλέπω...Για την ακρίβεια την κατεβασμένη εκπομπή για το γουότερ πόλο της Κυριακής εεεεεεεε για τον αγώνα φόρμουλα 1 στη Μαλαισία
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 όποιος ξαναπεί πχ για της Σαμπρίνας ή της Χρύσπας την προφορά στ' Αγγλικά.......
klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ανακάλυψη μου στο λούβρο... Δέστε το κρεμαστό και τη φάτσα...
jason_rethymno Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ειμαι στη μεση μεταξυ 2 αντιχρηστων δηλαδη;;; oh, wait αντιchrisxxx here.. To περιεργο ειναι οτι εχω την ιδια μερα γενεθλια με εναν κολλητο μου και γνωριζω αλλα 2 ατομα που εχουν γενεθλια στις 20... η αδερφή μου έχει γεννέλθια στις 20 Απριλίου..
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 κι επειδή βαριόσανε, έπρεπε να τον σαπίσεις ;
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πως αλλιώς να περάσει η ώρα... ξεφοντάριζα κάτι ψάρια στο photoshop και κάτι έπρεπε να κάνω
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 κάνε Alter να δεις καλό..... btw, και να δεις που έψαχνα αφορμή να σε ρωτήσω ακριβώς κάτι για ψάρια : στο πακέτο δεν είχες τίποτα ψάρια, ε ; γιατί ήρθε από Δευτέρα, κι ο άλλος άμα δεν τον πήρα τηλέφωνο δεν συγκινήθηκε να με πάρει αυτός (ούτε και γω συγκινήθηκα μέχρι χθες. Τομάρια όλη η γειτονιά μιλάμε). Θα πάω σήμερα. Έχει τα γνωστά φονικά νεο-καρβαλλιώτικα όπλα μέσα μόνο ; ελπίζω να μην είχε και τπτ άλλο που να χαλάει, γιατί πάει χάλασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.