alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 κάνε Alter να δεις καλό..... btw, και να δεις που έψαχνα αφορμή να σε ρωτήσω ακριβώς κάτι για ψάρια : στο πακέτο δεν είχες τίποτα ψάρια, ε ; γιατί ήρθε από Δευτέρα, κι ο άλλος άμα δεν τον πήρα τηλέφωνο δεν συγκινήθηκε να με πάρει αυτός (ούτε και γω συγκινήθηκα μέχρι χθες. Τομάρια όλη η γειτονιά μιλάμε). Θα πάω σήμερα. Έχει τα γνωστά φονικά νεο-καρβαλλιώτικα όπλα μέσα μόνο ; ελπίζω να μην είχε και τπτ άλλο που να χαλάει, γιατί πάει χάλασε ρε... θα σκάσει η βόμβα σε λάθος χέρια ρε... ήταν η πρώτη βόμβα με χρονομέτρη εβδομάδων και όχι ωρών (φαντάστηκα τους ρυθμούς κίνησης σου... για αυτό) καλημέρα παρτάλια:p είχε και "7" στο μέγεθος... (μέρα)
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 παραπάνω δεν έχει γιατί δεν έχουν όλοι 46άρες οθόνες
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 κουμπάρε ακόμα στο dungeon είσαι; (μέρα και εσύ)
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 παραπάνω δεν έχει γιατί δεν έχουν όλοι 46άρες οθόνες κριμα ομως.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:50 ---------- κρύβε λόγια...απ' τον κώλο μου αναπνέω...μ' όλους αυτούς τους ξυπόλυτους/άπλυτους Οφτοπίστας που μου μάζεψες επόμενο ήταν να κόλλαγα κάτι... χαχαχα παλιο αλλα καλο
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 χαχαχα παλιο αλλα καλο ντο κανς ρε άρρωστε; διαβάζεις όλο το offtopic;;; καλά να περάσεις... θα τα πούμε το 2040
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 το 3419 δε λες καλύτερα;;; τόσες είναι οι σελίδες.... Μήτσε, άρχισες τις διακοπές του Πάσχα πιο νωρίς, ρα ;
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ντο κανς ρε άρρωστε; διαβάζεις όλο το offtopic;;; καλά να περάσεις... θα τα πούμε το 2040 γιατι ρε; εχετε πλακα
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ...το θέμα όμως είναι ότι έχουμε ΠΟΛΥ πλάκα... 3419 σελίδες πλάκας *...και με την ευκαιρία : http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2533467&postcount=24182 ΔΕΝ της την έδειξε τελικά την αποθήκη
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ...το θέμα όμως είναι ότι έχουμε ΠΟΛΥ πλάκα... 3419 σελίδες πλάκας νταξει..στην τυχη παταω και διαβαζω..αλλα ωραιος τροπος να περναει η ωρα
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 *...και με την ευκαιρία : http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2533467&postcount=24182 ΔΕΝ της την έδειξε τελικά την αποθήκη ΧΑ! και αυτό διάβαζα πριν... νταξει..στην τυχη παταω και διαβαζω..αλλα ωραιος τροπος να περναει η πολύ ελεύθερη ωρα φιξντ
andreapaog328 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 φεύγω για ιταλία σήμερα και εγώ...καλές διακοπές/ψησίματα/αυγά/ξεκούραση σε όλους! τα ξαναλέμε σε δυο βδομάδες πάλι
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ρε σοβαρα τωρα και εεγω το διαβασα αυτο με την αποθηκη..αλλο αν δε το καταλαβα.. ...κοπανα..εεε..!@#$%^...ειμαι αρρωστος
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 που πα ρε;;; άνω- κάτω είναι εκεί... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:16 ---------- ρε σοβαρα τωρα και εεγω το διαβασα αυτο με την αποθηκη..αλλο αν δε το καταλαβα.. ...κοπανα..εεε..!@#$%^...ειμαι αρρωστος καλά είναι μωρέ στο οο... απλά γράφουν πολύ τα παιδιά και είναι κουραστικό για εμάς που δεν γράφουμε τόσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.