Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κάνε Alter να δεις καλό.....

btw, και να δεις που έψαχνα αφορμή να σε ρωτήσω ακριβώς κάτι για ψάρια : στο πακέτο δεν είχες τίποτα ψάρια, ε ; γιατί ήρθε από Δευτέρα, κι ο άλλος άμα δεν τον πήρα τηλέφωνο δεν συγκινήθηκε να με πάρει αυτός (ούτε και γω συγκινήθηκα μέχρι χθες. Τομάρια όλη η γειτονιά μιλάμε). Θα πάω σήμερα. Έχει τα γνωστά φονικά νεο-καρβαλλιώτικα όπλα μέσα μόνο ; ελπίζω να μην είχε και τπτ άλλο που να χαλάει, γιατί πάει χάλασε

ρε... θα σκάσει η βόμβα σε λάθος χέρια ρε... ήταν η πρώτη βόμβα με χρονομέτρη εβδομάδων και όχι ωρών (φαντάστηκα τους ρυθμούς κίνησης σου... για αυτό)

καλημέρα παρτάλια:P:p

είχε και "7" στο μέγεθος... (μέρα)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παραπάνω δεν έχει γιατί δεν έχουν όλοι 46άρες οθόνες

κριμα ομως....:-(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:50 ----------

κρύβε λόγια...απ' τον κώλο μου αναπνέω...μ' όλους αυτούς τους ξυπόλυτους/άπλυτους Οφτοπίστας που μου μάζεψες επόμενο ήταν να κόλλαγα κάτι...

χαχαχα παλιο αλλα καλο:P

Δημοσ.

χαχαχα παλιο αλλα καλο:P

ντο κανς ρε άρρωστε; διαβάζεις όλο το offtopic;;; καλά να περάσεις... θα τα πούμε το 2040

Δημοσ.

το 3419 δε λες καλύτερα;;;

τόσες είναι οι σελίδες....

Μήτσε, άρχισες τις διακοπές του Πάσχα πιο νωρίς, ρα ;

Δημοσ.
ντο κανς ρε άρρωστε; διαβάζεις όλο το offtopic;;; καλά να περάσεις... θα τα πούμε το 2040

γιατι ρε;

εχετε πλακα:P

Δημοσ.
...το θέμα όμως είναι ότι έχουμε ΠΟΛΥ πλάκα...

3419 σελίδες πλάκας

νταξει..στην τυχη παταω και διαβαζω..αλλα ωραιος τροπος να περναει η ωρα:P

Δημοσ.

*...και με την ευκαιρία : http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2533467&postcount=24182

ΔΕΝ της την έδειξε τελικά

την αποθήκη

ΧΑ! και αυτό διάβαζα πριν...

νταξει..στην τυχη παταω και διαβαζω..αλλα ωραιος τροπος να περναει η πολύ ελεύθερη ωρα:P

φιξντ

Δημοσ.

ρε σοβαρα τωρα και εεγω το διαβασα αυτο με την αποθηκη..αλλο αν δε το καταλαβα..

:-)...κοπανα..εεε..!@#$%^...ειμαι αρρωστος:-D

Δημοσ.

που πα ρε;;; άνω- κάτω είναι εκεί...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:16 ----------

ρε σοβαρα τωρα και εεγω το διαβασα αυτο με την αποθηκη..αλλο αν δε το καταλαβα..

:-)...κοπανα..εεε..!@#$%^...ειμαι αρρωστος:-D

καλά είναι μωρέ στο οο... απλά γράφουν πολύ τα παιδιά και είναι κουραστικό για εμάς που δεν γράφουμε τόσο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...