washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 andrea, δε μας έχεις πει τελικά τί δουλειά έχει an Englishman in New York......an Italianman in Greece anyway.... btw, ποιός σου είπε ότι οι ορθόδοξοι ψήνουμε αυγά ; ; ;
andreapaog328 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 andrea, δε μας έχεις πει τελικά τί δουλειά έχει an Englishman in New York......an Italianman in Greece anyway.... διακοπές in Greece κάνει...
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 κουμπάρε ακόμα στο dungeon είσαι; (μέρα και εσύ) όχι εταιρία και φεύγω σε λίγο
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ...κι από 'δω φεύγεις ρα ; Τόσο μεγάλο είναι πια το Ηράκλειο ; Και γεμάτο δουλειές για τεχνικούς ; *..."διακοπές" andrea ; Tόσο παρατεταμένες ; (κι έχεις μάθει τόσο καλά Ελληνικά ;!; ) αχ αυτή η νέα γενιά.... Τεσπα bon voyage, και κοίτα στο πλοίο να μη σε χτυπάει τ' αγιάζ'.... και να προσέχεις μη σου φάνε κα'να σακβουαγιάζ
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 andreapaog328 εσυ δεν εχεις το 1κ ποστ;:p δυσκολεύομαι να το καταλάβω το παιδί αυτό...
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 έλα στη θέση του.......κάνει κοπ ΕΕΕΕ είναι αδιάθετος ενώ εσύ εκεί στη δουλειά αφοσιωμένος Πού να τον καταλάβεις
andreapaog328 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 "διακοπές" ναι...κάποτε το βλέπω να φεύγω και εγώ...άλλα 5-6-7+(!) χρόνια τα κάνω εδώ όμως. και ναι το 10Κ ποστ δικο μου ήταν.
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 λαθος..το 10κ εχει:p http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2197990&postcount=10000 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:31 ---------- το 1000 το εχει εκεινος με τη γατα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:32 ---------- ο τουφας το 20κ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:33 ---------- http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2604226&postcount=30000 χαρηκες;:p:p
andreapaog328 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 τυχαίο είναι ότι εταιρία κινητής τηλεφωνίας μου έστειλε μόλις τώρα μύνημα για πρόγραμμα ομιλίας για χώρες εντός EE?
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 έλα στη θέση του.......κάνει κοπ ΕΕΕΕ είναι αδιάθετος ενώ εσύ εκεί στη δουλειά αφοσιωμένος Πού να τον καταλάβεις τι θέλει να πει δεν καταλαβαίνω ρε τρομπέν... την κατάστα την καταλαβαίνω... και ναι το 10Κ ποστ δικο μου ήταν. ορίστε... έβαλε τα πράγματα στην θέση τους ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:38 ---------- http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2604226&postcount=30000 χαρηκες;:p:p χα! αυτό το είχα κάνει μετά από 1 εβδομάδα απουσία... και έπεσα πάνω στο 30000
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 τι θέλει να πει δεν καταλαβαίνω ρε τρομπέν... την κατάστα την καταλαβαίνω... ορίστε... έβαλε τα πράγματα στην θέση τους τί είναι αυτό ακριβώς που σε κάνει να νομίζεις ότι δεν κατάλαβα τί δεν καταλάβαινες - δεν καταλαβαίνω... εγώ απλά βρήκα αφορμή να πετάξω σπόντα (βτς, δε με είπες, είχες τίποτα άλλο εκτός από δολοφονικά ζαχαροειδή στο πακέτο ρα ; )
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ενω μπορουσα μια χαρα να ανοιξω το pc μου και να μαλακιστω οπως κανω τωρα...ανοιξα χωρο στο γραφειο συνδεσα switch..εψαξα για καλωδιο erthnet..usb ποντικι..και εβαλα το λαπτοπ στο γραφειο:p:p μαλάκας;
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 (βτς, δε με είπες, είχες τίποτα άλλο εκτός από δολοφονικά ζαχαροειδή στο πακέτο ρα ; ) νιετ... και αυτά που κατάφερα να στείλω είναι άθλος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:47 ---------- μαλάκας; μόνο οι μόντ έχουν δικαίωμα να κάνουν poll... ζήτα έναν να σου φτιάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.