eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 μόνο οι μόντ έχουν δικαίωμα να κάνουν poll... ζήτα έναν να σου φτιάξει λολ :p:p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:51 ---------- αληθεια ποιος κανει τα poll ή ολοι;
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 http://esata.mybrute.com/fight/13670857 ρε τι εκοψε το παλικαρι με ενα χτυπημα
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ρε ποσο πια θα ασελγείτε στο πτωμα του liopyr??
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 μια ερωτηση...επειδη εχω να παιξω sims απο τοτε που ηταν στη μοδα το 2...ποιο ειναι το τελευταιο;;...και αν ειναι ευξολα τι απαιτησεις θελει; Ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:59 ---------- αχχχχχ δικιο εχει ο στελαρας:fear:
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αυτό να ακούσεις από Στελάρα... ήταν και πρώτο- πρώτο στα related
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αυτό να ακούσεις από Στελάρα... ήταν και πρώτο- πρώτο στα related απο πιο μικρος που ημουν μου αρεσε πολυ...ειχα αγορασει και απο carefour 5-6 αυθεντικα cd και δε τα βρισκω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:09 ---------- φονιαδες μονοπωλια..... Αγαπητέ(ή) ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ευxαριστούμε πού επιλέξατε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Πλαίσιο Computers για τις αγορές σας. σημειώσεις 1. Η παρούσα επιβεβαίωση της παραγγελίας σας έχει εκτελεστεί αυτόματα και μηχανικά από το σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και δεν έχει ελεγχθεί ως προς την εγκυρότητα και ορθότητα των στοιχειών της από υπάλληλο της εταιρείας μας. 2. Η Πλαίσιο Computers δεν δεσμεύεται σε καμιά περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στο τιμοκατάλογο. 3. Οι τιμές στις Web προσφορές (Top Web offers) ισχύουν μόνο για online αγορές με αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει προϊόντα τα οποία είνα σε Web προσφορά, και επιλέξατε να τα παραλάβετε από κάποιο από τα καταστήματά μας, τότε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα χρεωθείτε με την κανονική τιμή του προϊόντος. 4. Αν παραστεί ανάγκη, ο υπεύθυνος του Τμήματος Ηλεκτρονικών Αγορών θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για τις λεπτομέρειες εκτέλεσης της παραγγελίας σας και τυχόν κόστος μεταφορικών. Εάν η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 15:00 η επικοινωνία μαζί σας θα γίνει την ίδια εργάσιμη μέρα, διαφορετικά θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη μέρα. αριθμός παραγγελίας ******* Κωδικός Κατασκευαστής Προϊόν Τιμή Τεμ.. Σύνολο 1167014 DFI LP DK X48-T2RS (s775, DDR2, X48) 116.81 1 116.81 Μερικό σύνολο 116.81 Φ.Π.Α. 19% 22.19 0 Τελικό σύνολο 139
papahlamidas Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Καλησπέρες.... Καλά ρε πόντιε πότε πήγες level 6 στο brute... Εγώ είμαι ακόμα 3 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:13 ---------- αυτό να ακούσεις από Στελάρα... ήταν και πρώτο- πρώτο στα related Όπως ακριβώς είπες ΣΤΕΛΑΡΑΣ
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Καλησπέρες....Καλά ρε πόντιε πότε πήγες level 6 στο brute... Εγώ είμαι ακόμα 3 πήγα αλλά είναι σπαστικό... 3 μάχες την μέρα δεν έχουν νόημα
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ειναι εντελως γελοιο το πως δημιουργει τους χαρακτηρες το παιχνιδι... Ο πρωτος χαρακτηρας που εφτιαξα ειναι σκατα...χανει και απο lvl1...ενας αλλος που εφτιαξα τον οποιο εχω στην υπογραφη μου τωρα, εφτασε lvl3 και σπερνει πανικο μιας και απο το πρωτο lvl ειχε αντικειμενα στην κατοχη του
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 που να θυμάμαι γιοκαμ'... πάει καιρός από τότε που τα μάζεψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.