alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ειναι εντελως γελοιο το πως δημιουργει τους χαρακτηρες το παιχνιδι... Ο πρωτος χαρακτηρας που εφτιαξα ειναι σκατα...χανει και απο lvl1...ενας αλλος που εφτιαξα τον οποιο εχω στην υπογραφη μου τωρα, εφτασε lvl3 και σπερνει πανικο μιας και απο το πρωτο lvl ειχε αντικειμενα στην κατοχη του αυτό βλέπω και λέω να το απαρατήσω... στα διάλα
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 που να θυμάμαι γιοκαμ'... πάει καιρός από τότε που τα μάζεψα να σου θυμισω..βγαζει ενα μικρο κομματι οτι χρωμα θες και αν πας πανω του βγαζει μαυρη οθονη....αυτη ειναι η λειτουργια του;;:p:p
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 δεν μου θυμίζει κάτι... και εδώ στην δουλειά έχω εξπι... αν είναι όπως το hot corner στα mac μπορείς να βάλεις συντόμευση σε κάθε γωνία... για τέρεν
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 http://www.pedobearstore.com/product/010202-17383691/Pedobear-Head-Print-White-Thong :p:p
slipknot Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Κάποιος από κάτω παίζει να έκαψε φαγητό, η μυρωδιά του καμένου είναι απάλευτη. Προσέχετε που βάζετε τα τηγάνια σας...
Achilles Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Καλημέρα... Δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω σήμερα το offtopic.....και δεν φταίει το I.Q. μου. Καλημέρα αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα Γίνε πιο συγκεκριμένος πόντικα γιατί βλέπω να σου κρεμάμε κουδούνια...
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σήμερα, 14:50 Καλημέρα αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα απογευμα ειναι:shock:
Vatos_locos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Καλημέρα...Δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω σήμερα το offtopic.....και δεν φταίει το I.Q. μου. Γίνε πιο συγκεκριμένος πόντικα γιατί βλέπω να σου κρεμάμε κουδούνια... το κανονικό το άλλο το έκοψα πριν 3-4 χρόνια
Achilles Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 το κανονικό το άλλο το έκοψα πριν 3-4 χρόνια Μαζί με το ροζ BMX;
Achilles Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σαν γαμώ το ...... είναι ρε ΠΑΤΑ. Το σκέφτηκες πολύ ρε συ; Πρότεινέ το στον wash. Θα ταιριάζει με τα μούτρα του......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.