Achilles Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 τόση καλοσύνη... πως να την αντέξει κανείς; Η αλήθεια πονάει... Θες να ασχοληθώ με σένα μήπως;
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 πόσο βιάζονται τα σημερινά παιδιά να μεγαλώσουν.... Μέχρι τα 28 τα αγόρια έχουν αρχίσει/κόψει το κάθε είδους κάπνισμα, τα σκληρά, έχουν κάνει 2-3 εκτρώσεις και τουλάχιστον μια αλλαγή φύλλου, έχουν αλλάξει τρεις ομάδες... Τα κορίτσια έχουν βγάλει 2 πανεπιστήμια, έχουν περάσει από 1 αρραβώνα, 3 γάμους, 1 κηδεία, έχουν πάει μία έστω φορά Κούβα, έχουν κάνει 3 piercing και 2 τατού σε απόκρυφα σημεία, και 8 συνολικά.... Στα 33 είναι έτοιμοι για reset ή για σύνταξη
Achilles Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Καλά ποντικαρά, μην συγχύζεσαι. Αλλά ξανασκέψου το, έχεις στρατό μπροστά σου...
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Θες να ασχοληθώ με σένα μήπως; me σφυρίζει αδιάφορος.... και φωνάζει "ακίλις... σκίστον τον πόστη" [...]έχουν κάνει 2-3 εκτρώσεις [...] εδώ με έχασες...
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 καθόλου δε σ' έχασα έτσι μπάχαλο είναι τη σήμερον
Vatos_locos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Καλά ποντικαρά, μην συγχύζεσαι. Αλλά ξανασκέψου το, έχεις στρατό μπροστά σου... δε πα να γα.. και ο στρατός για εμένα και την τσέπη μου το κάνω
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αλλάζει και το αβατάρι... μπέρδεμα ο γείτονας σήμερα...
papahlamidas Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 πόσο βιάζονται τα σημερινά παιδιά να μεγαλώσουν.... Μέχρι τα 28 τα αγόρια έχουν αρχίσει/κόψει το κάθε είδους κάπνισμα, τα σκληρά, έχουν κάνει 2-3 εκτρώσεις και τουλάχιστον μια αλλαγή φύλλου, έχουν αλλάξει τρεις ομάδες... Τα κορίτσια έχουν βγάλει 2 πανεπιστήμια, έχουν περάσει από 1 αρραβώνα, 3 γάμους, 1 κηδεία, έχουν πάει μία έστω φορά Κούβα, έχουν κάνει 3 piercing και 2 τατού σε απόκρυφα σημεία, και 8 συνολικά.... Στα 33 είναι έτοιμοι για reset ή για σύνταξη Με βρίσκεις 100% σύμφωνο...
eSATA Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 πόσο βιάζονται τα σημερινά παιδιά να μεγαλώσουν.... Μέχρι τα 28 τα αγόρια έχουν αρχίσει/κόψει το κάθε είδους κάπνισμα, τα σκληρά, έχουν κάνει 2-3 εκτρώσεις και τουλάχιστον μια αλλαγή φύλλου, έχουν αλλάξει τρεις ομάδες... Τα κορίτσια έχουν βγάλει 2 πανεπιστήμια, έχουν περάσει από 1 αρραβώνα, 3 γάμους, 1 κηδεία, έχουν πάει μία έστω φορά Κούβα, έχουν κάνει 3 piercing και 2 τατού σε απόκρυφα σημεία, και 8 συνολικά.... Στα 33 είναι έτοιμοι για reset ή για σύνταξη τα κοριτσια νομιζεις πανε πισω....
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αλλάζει και το αβατάρι... μπέρδεμα ο γείτονας σήμερα... ε αφού ο Αχιλλεύς λέει ότι μου πάει, είπα να το προβάρω
Achilles Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ε αφού ο Αχιλλεύς λέει ότι μου πάει, είπα να το προβάρω Σταματήστε να γράφεται πόστ που προκαλούν την φαιά ουσία μου για fixed. Θέλω να αγιάσω ο έρμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.