slipknot Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Κάτι παίζει σήμερα, μετά τα καμένα φαγιά και τις χριστοπαναγίες του διαχειριστή ακολούθησε λογομαχία για κάτι τρίχες σκυλιών και γατιών. -Είσαι μαλακισμένη κοπέλα μου. -Εσύ είσαι. -Όχι, εσύ είσαι. -Εσύ είσαι! -Καλά εγώ είμαι. Δημοκρατικά πράματα.
little loulou Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Κάτι παίζει σήμερα, μετά τα καμένα φαγιά και τις χριστοπαναγίες του διαχειριστή ακολούθησε λογομαχία για κάτι τρίχες σκυλιών και γατιών. -Είσαι μαλακισμένη κοπέλα μου. -Εσύ είσαι. -Όχι, εσύ είσαι. -Εσύ είσαι! -Καλά εγώ είμαι. Δημοκρατικά πράματα. ετσι μπραβο..οτι λεει η γυναικα ειναι νομος και δεν πρεπει να φερει κανενας αντιρρηση!
klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Κάτι παίζει σήμερα, μετά τα καμένα φαγιά και τις χριστοπαναγίες του διαχειριστή ακολούθησε λογομαχία για κάτι τρίχες σκυλιών και γατιών. -Είσαι μαλακισμένη κοπέλα μου. -Εσύ είσαι. -Όχι, εσύ είσαι. -Εσύ είσαι! -Καλά εγώ είμαι. Δημοκρατικά πράματα. :lol::lol::lol::lol:
slipknot Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ξύλο μεταξύ γυναικών ήταν, δεν μου έπεφτε λόγος. Τέλειωσε γρήγορα γαμώτο, δε πρόλαβα να πάρω ποπ κορν.
teo64x Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ποπο τυχερε.....εγω μενω σε μονοκατοικια... Oh wait...
slipknot Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Oh wait... ΟΧΙ, η μία εκ των 2 παλαιστριών πριν το συμβάν λιαζόταν με μαγιό στο μπαλκόνι. ΝΟΤ
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ξύλο μεταξύ γυναικών ήταν, δεν μου έπεφτε λόγος. Τέλειωσε γρήγορα γαμώτο, δε πρόλαβα να πάρω ποπ κορν. ...ούτε και κα'να 3gp (έστω) βιντεάκι, να υποθέσω.....
little loulou Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ξύλο μεταξύ γυναικών ήταν, δεν μου έπεφτε λόγος. Τέλειωσε γρήγορα γαμώτο, δε πρόλαβα να πάρω ποπ κορν. ααα..:-( εγω νομιζα πως ηταν μεταξυ γυναικας-ανδρα..
slipknot Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ...ούτε και κα'να 3gp (έστω) βιντεάκι, να υποθέσω..... Δε πήγε καν το μυαλό μου. Καλύτερα ίσως, την άλλη την έχω ικανή να μου πέταγε κάνα σκουπόξυλο για ακόντιο.
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δε πήγε καν το μυαλό μου. Καλύτερα ίσως, την άλλη την έχω ικανή να μου πέταγε κάνα σκουπόξυλο για ακόντιο. μασάει ρε ο ρεπόρτερ;;;;
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δε πήγε καν το μυαλό μου. Καλύτερα ίσως, την άλλη την έχω ικανή να μου πέταγε κάνα σκουπόξυλο για ακόντιο. ...κι ο όρκος του οφτοποκράτη ; ; ;
slipknot Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 μασάει ρε ο ρεπόρτερ;;;; Για 700 ευρώ να το ρισκάρω; Αυτά ούτε ο μάχιμος ρεπόρτερ Γκούμας δεν τα κάνει.
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ...βασικά έχει δίκιο, παιδιά... Δε μιλάμε για Ιράκ κι Αφγανιστάν... Για δυο γκόμενες που αρπάζονται μιλάμε......Μπρρρρρρρρρρρρρρρρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.