Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημερίζω και εγώ με την σειρά μου το πάνελ... πριν 10 ήρθα στην δουλειά... τσιμουδιά δεν έβγαλε ο αφεντικός... μίλα ρε να χυθεί λίγο αίμα

Δημοσ.

1. Για να βρω parking χωρίς τα νεύρα μου να γίνουν κουρέλια

2. Για να μην ακούω της μαλακίες του κάθε μαλάκα πρωί πρωί αφού όταν έρχομαι δεν υπάρχει κανείς στο γραφείο...

3. Όχι δυστυχώς και σε εμάς δεν ισχύει το ότι ήρθες νωρίτερα θα φύγεις νωρίτερα.

Δημοσ.

3. Όχι δυστυχώς και σε εμάς δεν ισχύει το ότι ήρθες νωρίτερα θα φύγεις νωρίτερα.

σε εμάς ισχύει... αλλά δεν ισχύει το "ήρθες αργότερα, θα φύγεις αργότερα"... 5 και 1 την κανά...

Δημοσ.

Ρε συ... χτες παρατήρησα πόσους καφέδες πίνω την μέρα... μέχρι της 2 έχω πιει 3 φραπέδες, σκέτους και αχτύπητους...

πρέπει να τους ξανακόψω

Δημοσ.
Ρε συ... χτες παρατήρησα πόσους καφέδες πίνω την μέρα... μέχρι της 2 έχω πιει 3 φραπέδες, σκέτους και αχτύπητους...

πρέπει να τους ξανακόψω

Θα σου κάνουν τα νεύρα κορδόνια και το στομάχι μετροπόντικα.Άσε που σε λίγα χρόνια θα βλέπεις το καβλί σου με καθρεφτάκι.Ψάχτο λίγο,κοίτα προς το τσάϊ,κι αυτό τανίνη έχει...B)

Δημοσ.

το ξέρω ότι είναι κακό αλλά ασυναίσθητα πλέον πίνω πολλούς λόγο δουλειάς.

Τους είχα κόψει και έπινα έναν την μέρα... πρέπει πάλι να κατέβω

(το σημείο με τον γούινι το άφησα εξεπίτηδες απόξω)

Δημοσ.

Tην καλή πράξη της ημέρας την έκανα,πέρασα τη γριούλα απέναντι άσχετα αν δεν ήθελε τελικά,μιά πετρούλα απ' το κακό μου κάρμα έφυγε...

Δημοσ.

μεταφορικά το λέει... εγώ είμαι η γριούλα και με πέρασε απέναντι με την συμβουλή για τον καφέ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...