alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Προχωράς από το ΙΚΕΑ προς την πόλη και πας στο καρφουρ "μακεδονια". Μπαίνεις στο παρκινγκ και βγαίνεις από την έξοδο παράπλευρα του δρόμου της χαλκιδικής, περνάς αμέσως κάτω από την γέφυρα και συνεχίζεις ευθεία. Πρώτο δρομάκι δεξιά και σε 100 μέτρα έφτασες... Υπάρχουν πολλές επιλογές αλλά θα σε τρελάνω με ηλίθιες περιγραφές. Δεν σε λέω να πας από πιο κεντρικά σημεία γιατί θα χαθείς χωρίς περιγραφή... 10 λεπτά είναι... Θενκς... Ακίλις for gps ολα αυτα? θα τα κανω θαλασσα! κι ο τεο αλεξ δεν ειναι σαλονικιος... και επίσης σε δουλεύει
insomniaK Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 δεν λέει εσένα ρααα... στην μοχίτο πήγαινε Το ξέρω μωρέ, αλλά εδώ είναι μεγάλη παρασκευή, αλλά ο παπάρας προγραμματίζω... και βαριέμαι, ρα(.
little loulou Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 και επίσης σε δουλεύει σαν δεν ντρεπεται... παρακαλω ποσταρετε ενα facepalm απο μενα στο τεο..χμ!
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 κι ο τεο αλεξ δεν ειναι σαλονικιος... μιλάς στον άνθρωπο που για να έχει σίγουρο το soturin στα Ελληνικά, το γράφει Σότόύρίν.....
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 μιλάς στον άνθρωπο που για να έχει σίγουρο το soturin στα Ελληνικά, το γράφει Σότόύρίν..... και αν έμπαινε τόντο στο Σ, τ, ρ και ν θα έβαζα και εκεί
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ...κι αν έβαζες και τον ορθογραφικό έλεγχο στον φάιαρ, καλά θα ήτανε...
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 αλέκος και ορθογραφία είναι χρόνια μαλωμένοι...
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 κοίτα να δεις που πίστευα πως εκτός από Μανουελ δεν έχεις ξαναμαλώσει ποτέ και με κανέναν
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 μην το λες... το δεξί μου με το αριστερό μου χέρι δεν μιλιούνται
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Παρχαρίδης χωρίς παλαμάκια με λίγα λόγια =ρ
little loulou Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 αλέκος και ορθογραφία είναι χρόνια μαλωμένοι... σε σημειο που με πονανε τα ματια μου απο τα ορθογραφικα λαθη που βλεπω! ξυπνησε ο γους!!!ξυπνησε ο γους!!! καλημερα γους!!!!
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ΧΑ! με εξέπληξε ευχάριστα το σχόλιο σου μοχιτο!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:53 ---------- σε σημειο που με πονανε τα ματια μου απο τα ορθογραφικα λαθη που βλεπω! άμα είναι να μην σου γράφουμε... να γιάνουν τα ματάκια σου...
little loulou Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 άμα είναι να μην σου γράφουμε... να γιάνουν τα ματάκια σου... θα σταματησεις να γραφεις στο φορουμ για να γιανουν τα ματακια μου? με τιμαει αυτο που λες.. τεεετοια θυσια!!!
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 θα σταματησεις να γραφεις στο φορουμ για να γιανουν τα ματακια μου? με τιμαει αυτο που λες.. τεεετοια θυσια!!! βρε δεβα χαθ απαδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.