Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σταμάτα εσύ ο αποπάνω, γαιτί θ' ανοίξω το Paint.NET και θα σου κάνω ροζ και την πυτιρίδα ακόμα...

* σ' έσωσε ο άλλος ο postης.....μπήκε σαν σουτζούκ στη μέση......

Δημοσ.

Πρόσεξε μόνο γιατί δεν έχεις την δύναμή μου σε fixed και σε πραγματικές φώτο.....και συ έχεις βάλει πραγματική φώτο. :devil:

EDIT: wash έχεις πεντάλεπτη καθυστέρηση και πρέπει να κάνουμε και οι 2 edit. :P

Δημοσ.

δεν έχω εγώ καθυστέρηση....εσύ βιάζεσαι

...και κάτσε καλά, μην ανοίξω κα'να "Received Files" από εμεσεν , ε ;)

Δημοσ.

τις καλησπέρες μου...

Μόλις γύρισα από τις ρετσίνες όπου πήγα αμέσως μετά την δουλειά. Κάτι που μου θυμίζει πως κάποιοι πόστηδες είπαν πως θα κανονιστεί μια ρετσινοκατάνυξη μια μέρα, αλλά να δούμε πότε. Έρχεται και νηστεία...

Δημοσ.
...και κάτσε καλά, μην ανοίξω κα'να "Received Files" από εμεσεν , ε ;)

Μήπως ξέχασες πως την προηγούμενη φορά που το δοκίμασες έφαγες πιπέτο γιατί είχα κρατήσει και γω; :-D:-D:-D

τις καλησπέρες μου...

Μόλις γύρισα από τις ρετσίνες όπου πήγα αμέσως μετά την δουλειά. Κάτι που μου θυμίζει πως κάποιοι πόστηδες είπαν πως θα κανονιστεί μια ρετσινοκατάνυξη μια μέρα, αλλά να δούμε πότε. Έρχεται και νηστεία...

:o:o:o Θα το κανονίσω....αλλά όλο και κάποιοι πόστηδες δεν μπορούνε. :mad:

btw νηστεία is for gays...:P

Δημοσ.

ω ναι, είμαι καριόλης!

Τώρα το λέω, γιατί τώρα το σκέφτηκα. Υπό την επήρεια της αλκοόλης σκέφτομαι καλύτερα! Το άλλο σκ είναι πάσχα, και μετά θα αρχίσω να ασχολούμαι με το τροχόσπιτο.

Δημοσ.

Μήπως ξέχασες πως την προηγούμενη φορά που το δοκίμασες έφαγες πιπέτο γιατί είχα κρατήσει και γω; :-D:-D:-D

δεν είπα για screenshots αγορίνα.....ΓΙΑ ΡΙΣΙΒΝΤ ΦΑΪΛΣ είπα.........ξέρεις.....όπως πικζ...;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...