Achilles Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δεν πειράζει, εσύ να 'σαι καλά... Έχω βρει αξιόπιστους τροφοδότες...
Achilles Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ...σε σουτζούκ ; Ναι μωρέ, αλλά τα μικρούλικα...πως τα λένε να δεις....α το βρήκα Σουτζουκάκια. :-D
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 σταμάτα εσύ ο αποπάνω, γαιτί θ' ανοίξω το Paint.NET και θα σου κάνω ροζ και την πυτιρίδα ακόμα... * σ' έσωσε ο άλλος ο postης.....μπήκε σαν σουτζούκ στη μέση......
Achilles Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Πρόσεξε μόνο γιατί δεν έχεις την δύναμή μου σε fixed και σε πραγματικές φώτο.....και συ έχεις βάλει πραγματική φώτο. EDIT: wash έχεις πεντάλεπτη καθυστέρηση και πρέπει να κάνουμε και οι 2 edit.
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 δεν έχω εγώ καθυστέρηση....εσύ βιάζεσαι ...και κάτσε καλά, μην ανοίξω κα'να "Received Files" από εμεσεν , ε
leftermann Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 τις καλησπέρες μου... Μόλις γύρισα από τις ρετσίνες όπου πήγα αμέσως μετά την δουλειά. Κάτι που μου θυμίζει πως κάποιοι πόστηδες είπαν πως θα κανονιστεί μια ρετσινοκατάνυξη μια μέρα, αλλά να δούμε πότε. Έρχεται και νηστεία...
Achilles Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ...και κάτσε καλά, μην ανοίξω κα'να "Received Files" από εμεσεν , ε Μήπως ξέχασες πως την προηγούμενη φορά που το δοκίμασες έφαγες πιπέτο γιατί είχα κρατήσει και γω; :-D:-D τις καλησπέρες μου... Μόλις γύρισα από τις ρετσίνες όπου πήγα αμέσως μετά την δουλειά. Κάτι που μου θυμίζει πως κάποιοι πόστηδες είπαν πως θα κανονιστεί μια ρετσινοκατάνυξη μια μέρα, αλλά να δούμε πότε. Έρχεται και νηστεία... :o:o Θα το κανονίσω....αλλά όλο και κάποιοι πόστηδες δεν μπορούνε. btw νηστεία is for gays...
leftermann Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δεν νηστεύω ποτέ. Που σημαίνει ότι δεν είμαι πούστης, έτσι γιατρέ μου;
leftermann Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ουφ, ησύχασα. Με την ευκαιρία, εγώ αύριο θα πάω στους τυρανόσαυρους. Όποιος θέλει έρχεται.
Achilles Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τώρα το λες βρε καρ..... Κάτσε να δω τι μπορώ να κάνω...
leftermann Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ω ναι, είμαι καριόλης! Τώρα το λέω, γιατί τώρα το σκέφτηκα. Υπό την επήρεια της αλκοόλης σκέφτομαι καλύτερα! Το άλλο σκ είναι πάσχα, και μετά θα αρχίσω να ασχολούμαι με το τροχόσπιτο.
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μήπως ξέχασες πως την προηγούμενη φορά που το δοκίμασες έφαγες πιπέτο γιατί είχα κρατήσει και γω; :-D:-D δεν είπα για screenshots αγορίνα.....ΓΙΑ ΡΙΣΙΒΝΤ ΦΑΪΛΣ είπα.........ξέρεις.....όπως πικζ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.