MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Χουμ.Η δύναμη της 5ήμερης.Όλο και κάποιος γνωστός έρχεται εκεί πάνω και φέρνει αυτά τα γαμάτα τσουρέκια με τη λευκή σοκολάτα απ'έξω..να δεις πως τα λένε.....Α ναι.Τερκενλή.Χουχου. Έτσι για να χαιρόμαστε και μεις περιστασιακά =ρ
klainmaingr Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Χουμ.Η δύναμη της 5ήμερης.Όλο και κάποιος γνωστός έρχεται εκεί πάνω και φέρνει αυτά τα γαμάτα τσουρέκια με τη λευκή σοκολάτα απ'έξω..να δεις πως τα λένε.....Α ναι.Τερκενλή.Χουχου. Έτσι για να χαιρόμαστε και μεις περιστασιακά =ρ Έτσι... να τα ακούν κάτι διάολοι αυτά και να μη βγάζουν χολή Εντωμεταξύ άντε στη ζωή μου ολόκληρη να έχω φάει 2-3 φορές τσουρέκι απο τον Τερκενλή! Θερμιδικό το θέμα καθαρά.. Αν εθιστείς... μετά...
eSATA Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 επαιζε κανεις απο εσας παλιοτερα ή εστω ειχε δει καρτες yugioh ;
status Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 καλημέρα σύντεκνε....ίντα κανς Καλά είμαι μρε εσύ ίντα κάμεις; ηπομαζόξετε ακόμα γι;;
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ηπομα....... (...έχει λήξει και το στοίχημα του Αλέκου....)
status Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ηπομα....... (...έχει λήξει και το στοίχημα του Αλέκου....) Μαζέψατε (της ελιές) ακόμα ή; :Ρ
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 σκόρπισε κανείς τις ελιές και δε μ' είπατε τίποτα ; !
status Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 σκόρπισε κανείς τις ελιές και δε μ' είπατε τίποτα ; ! ναι της έριξε ο αλέκος :Ρ
pappous_soulis Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Κάποιος να μου λύσει την απορία. Για τα ΑΕΙ ισχύει το 2*ν για το χρόνο περάτωσης των σπουδών? Γιατί ακούω τελευταία πως ισχύει για ν+2. Ψάχνοντας βρήκα αυτό αλλά δεν γνωρίζω αν είναι η τελική μορφή του νόμου.
little loulou Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Κάποιος να μου λύσει την απορία.Για τα ΑΕΙ ισχύει το 2*ν για το χρόνο περάτωσης των σπουδών? Γιατί ακούω τελευταία πως ισχύει για ν+2. Ψάχνοντας βρήκα αυτό αλλά δεν γνωρίζω αν είναι η τελική μορφή του νόμου. ωωωχ..εισαι πρωτο ετος κι αρχισες να ασχολεισαι απο τωρα με αυτα? δεν εχεις σκοπο να τελειωσεις τη σχολη στα τεσσερα? εγω εχω ακουσει οτι ισχυει το ν+2...
Chrisxxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εχω την εντυπωση οτι ειναι ν + ν... Και καλα θα κανει να ασχολειται και καποια αλλη με τα ν + ν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.