Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σκιές βάζουμε ακόμα και δυστηχός λόγο του tsaba-man δεν μπορώ να του βάλω το μαχαίρι στο λαιμό :-)

θα έχει και χρώματα όταν τελειώσουμε τις σκιές 2-3 ραντεβού ακόμα είναι και μετά πάμε για χρώμμα

batos τραβα μια κοντινο πλανο γιατι δεν επιασα το σχεδιο!:shock:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με γ@μησε στον πόνο πάλι ο ποστης ο τατουman :P του ζήτησα τα λεφτά μου πίσω που λέει και ο liopyr

δεν προλάβαμε πολύ σήμερα γιατί είχε πρόβα ο μ@λακάς και τώρα θα αργήσω να συνεχίσω γιατί φεύγει Βέλγιο :-(

θα τελειώσει μωρέ κάποτε μόλις γυρίσει θα τον χώσω εντατικά τα βράδια να τελειώνουμε γιατί δεν θέλω να με πάει καλοκαίρι
σκιές βάζουμε ακόμα και δυστηχός λόγο του tsaba-man δεν μπορώ να του βάλω το μαχαίρι στο λαιμό :-)

θα έχει και χρώματα όταν τελειώσουμε τις σκιές 2-3 ραντεβού ακόμα είναι και μετά πάμε για χρώμμα

...άμα πάντως διαβάζει οφτόπικ ο δικός σου, και συνεχίσεις να τον κράζεις έτσι, μην απορήσεις αν καμμιά μέρα που πας να ελέγξεις το ψάρι, δεις ότι σου 'χει φτιάξει και κανένα τηγάνι από κάτω...

Δημοσ.
...άμα πάντως διαβάζει οφτόπικ ο δικός σου, και συνεχίσεις να τον κράζεις έτσι, μην απορήσεις αν καμμιά μέρα που πας να ελέγξεις το ψάρι, δεις ότι σου 'χει φτιάξει και κανένα τηγάνι από κάτω...

μπα διαβάζει καμιά φορά και του τα λέω κιόλας δεν μασάει :-) ( παιδικός φίλος 19 χρόνια τον ξέρω )

batos τραβα μια κοντινο πλανο γιατι δεν επιασα το σχεδιο!:shock:

κοντινό η μακρινό για να δεις όλο το σχέδιο ?

Tι τσιφούτης Θεε μου!!! Για να μην πληρώσει θα έκανε ακόμα και αυτο :-D

δυστηχός και που το είπα να τον πληρώσω κανωνικά και να κλείσουμε κανωνικά ραντεβού άκουσα κάτι καντήλια και πλήρωσα και τις πίτσες...

Δημοσ.
μπα διαβάζει καμιά φορά και του τα λέω κιόλας δεν μασάει :-) ( παιδικός φίλος 19 χρόνια τον ξέρω )

έχω δει φιλίες να χαλάνε για μια γκόμενα...........αυτή παίζει να είναι η πρώτη για ένα ψάρι

@@sos@@ οκ, τώρα κατάλαβα......

Δημοσ.

μπα έχουμε παραχωρήσει πολλές φορές θέση για γκόμενα :P αλλά κυρίως δεν έχουμε τα ίδια γούστα οπότε :P

μετρημένοι φίλοι δεν χαλάνε ποτέ τέτοιες φιλίες

Δημοσ.

Αυτό το "τα πάντα, όλα" που λέει ο Μητσικώστας, τι είναι; Πού κολλάει; Γιατί το επαναλαμβάνουν όλοι;

Δε βλέπω τίποτα το αστείο... Το μισώ.

Δημοσ.

Ερώτηση:

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω με το ConvertXtoDVD 2 αρχεία σε περίπτωση που ο θείος μου έχει στείλει μια ταινία σε 2cd στυλάκι;

Όταν απλά τα ρίξω μέσα τα χειρίζεται σα διαφορετικά αρχεία, εγώ θέλω να τα κολήσει το ένα μετά το άλλο (προφανώς).

Δημοσ.

αν είσαι τυχερός και είναι ίδιο το bitrate, κάνεις την ένωση με τη μία με το Virtual Dub - και μετά την ξαναπέφτεις στο Convertx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...