notios7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 σκιές βάζουμε ακόμα και δυστηχός λόγο του tsaba-man δεν μπορώ να του βάλω το μαχαίρι στο λαιμό θα έχει και χρώματα όταν τελειώσουμε τις σκιές 2-3 ραντεβού ακόμα είναι και μετά πάμε για χρώμμα batos τραβα μια κοντινο πλανο γιατι δεν επιασα το σχεδιο!
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Με γ@μησε στον πόνο πάλι ο ποστης ο τατουman του ζήτησα τα λεφτά μου πίσω που λέει και ο liopyr δεν προλάβαμε πολύ σήμερα γιατί είχε πρόβα ο μ@λακάς και τώρα θα αργήσω να συνεχίσω γιατί φεύγει Βέλγιο θα τελειώσει μωρέ κάποτε μόλις γυρίσει θα τον χώσω εντατικά τα βράδια να τελειώνουμε γιατί δεν θέλω να με πάει καλοκαίρι σκιές βάζουμε ακόμα και δυστηχός λόγο του tsaba-man δεν μπορώ να του βάλω το μαχαίρι στο λαιμό θα έχει και χρώματα όταν τελειώσουμε τις σκιές 2-3 ραντεβού ακόμα είναι και μετά πάμε για χρώμμα ...άμα πάντως διαβάζει οφτόπικ ο δικός σου, και συνεχίσεις να τον κράζεις έτσι, μην απορήσεις αν καμμιά μέρα που πας να ελέγξεις το ψάρι, δεις ότι σου 'χει φτιάξει και κανένα τηγάνι από κάτω...
@@sos@@ Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 @washcoud κοίτα και εδώ : www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=310630
Vatos_locos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ...άμα πάντως διαβάζει οφτόπικ ο δικός σου, και συνεχίσεις να τον κράζεις έτσι, μην απορήσεις αν καμμιά μέρα που πας να ελέγξεις το ψάρι, δεις ότι σου 'χει φτιάξει και κανένα τηγάνι από κάτω... μπα διαβάζει καμιά φορά και του τα λέω κιόλας δεν μασάει ( παιδικός φίλος 19 χρόνια τον ξέρω ) batos τραβα μια κοντινο πλανο γιατι δεν επιασα το σχεδιο! κοντινό η μακρινό για να δεις όλο το σχέδιο ? Tι τσιφούτης Θεε μου!!! Για να μην πληρώσει θα έκανε ακόμα και αυτο δυστηχός και που το είπα να τον πληρώσω κανωνικά και να κλείσουμε κανωνικά ραντεβού άκουσα κάτι καντήλια και πλήρωσα και τις πίτσες...
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 μπα διαβάζει καμιά φορά και του τα λέω κιόλας δεν μασάει ( παιδικός φίλος 19 χρόνια τον ξέρω ) έχω δει φιλίες να χαλάνε για μια γκόμενα...........αυτή παίζει να είναι η πρώτη για ένα ψάρι @@sos@@ οκ, τώρα κατάλαβα......
Vatos_locos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 μπα έχουμε παραχωρήσει πολλές φορές θέση για γκόμενα αλλά κυρίως δεν έχουμε τα ίδια γούστα οπότε μετρημένοι φίλοι δεν χαλάνε ποτέ τέτοιες φιλίες
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 αλλά κυρίως δεν έχουμε τα ίδια γούστα οπότε τον liopyr υποννοείς ε
little loulou Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 χάου... έχουμε κάνα θέμα; δεν θα πηγαινες για υπνο εσυ?
alexzzz Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 αυτό ήταν πριν το με θυμηθούν οι αγγλοσάξονες ... 23:40 λέει
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αυτό το "τα πάντα, όλα" που λέει ο Μητσικώστας, τι είναι; Πού κολλάει; Γιατί το επαναλαμβάνουν όλοι; Δε βλέπω τίποτα το αστείο... Το μισώ.
VAssassin Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αλεφας ειναι και θα πεσει φωτια να σε καψει.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ερώτηση: Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω με το ConvertXtoDVD 2 αρχεία σε περίπτωση που ο θείος μου έχει στείλει μια ταινία σε 2cd στυλάκι; Όταν απλά τα ρίξω μέσα τα χειρίζεται σα διαφορετικά αρχεία, εγώ θέλω να τα κολήσει το ένα μετά το άλλο (προφανώς).
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 αν είσαι τυχερός και είναι ίδιο το bitrate, κάνεις την ένωση με τη μία με το Virtual Dub - και μετά την ξαναπέφτεις στο Convertx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.