KWSN_Men Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αυτό το "τα πάντα, όλα" που λέει ο Μητσικώστας, τι είναι; Πού κολλάει; Γιατί το επαναλαμβάνουν όλοι; Δε βλέπω τίποτα το αστείο... Το μισώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:54 ---------- αν είσαι τυχερός και είναι ίδιο το bitrate, κάνεις την ένωση με τη μία με το Virtual Dub - και μετά την ξαναπέφτεις στο Convertx Έχω να χρησιμοποιήσω Virtual Dub 5+++ χρόνια. Πάω τεσπά να σώσω το AVI σε Direct Stream Copy αφού τα έχω κάνει append και μου λέει "Cannot find compatible target for video decompression". Τι δεν έχω κάνει;
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 δεν ξέρω KWSN, δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το μήνυμα, και είμαι πολύ γεμάτος μπύρα για να το σκεφτώ τί διάλο εννοεί (ακούγεται σα να του λείπει σχετικός codec πάντως) δεν δοκιμάζεις -αν δεν το 'χεις ήδη κάνει- να το σώσεις με recoding κι όχι με DSC ; αν παίζει......υπομονή αν πάλι όχι, ένα video joiner στο google και νομίζω ότι με τη μία θα βρεις 1002 άλλα apps που να κάνουν επιτυχώς αυτό που το δύστροπο (ώρες-ώρες) Vdub σου αρνείται....
status Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αχχχ καλημέρα...τι χρειάζεσαι Κυριακή πρωί μετά από ένα χαλαρωτικό Σαββάτο; 1 μαλάκα με μισό μπουκάλι αλκοόλ στο αίμα να τσακώνεται με τον πρώην της γκόμενας του επειδή απλά ήταν στο ίδιο κλαμπ (ψοφάται σκυλάδες!!)... Γαμημένα σκυλόμπαρα γαμηνένοι σκυλάδες..σιχτίρ πρωί πρωί...! :\ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:42 ---------- Και όχι άτυχε νεαρέ που της έφαγες μισό μπουκάλι αλκοόλ ΔΕΝ σε κάνει περισσότερο μυώδη ούτε πιο μάγκα από τον άλλο που είναι νυφάλιος, στης έπαιξε και έχασες...την αξιοπρέπεια του ΜΑΛΑΚΑ! :Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Σε μερικούς μειώθηκαν τα μηνύματα.Γιατί έγινε αυτό?
eSATA Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 καλημέρα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:32 ---------- Αχχχ καλημέρα...τι χρειάζεσαι Κυριακή πρωί μετά από ένα χαλαρωτικό Σαββάτο; 1 μαλάκα με μισό μπουκάλι αλκοόλ στο αίμα να τσακώνεται με τον πρώην της γκόμενας του επειδή απλά ήταν στο ίδιο κλαμπ (ψοφάται σκυλάδες!!)... Γαμημένα σκυλόμπαρα γαμηνένοι σκυλάδες..σιχτίρ πρωί πρωί...! :\ :-D:-D:-D:-D:-D:-D ωραίος
eSATA Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 δε το εβαζες εδω:p -> http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=204539
firewalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Πω, πω... Το έδωσες στεγνά τον τερματζή μας. Πάλι χάσαμε...
alexzzz Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 την να τον κάνω ρε fire... αν ήσουν στο γήπεδο θα ορμούσες και θα τον κουτουλούσες στα δοκάρια μέχρι να πέσουν... από το υπερπέραν σούταρε ο άλλος και το έβαλε... κάτω από το κέντρο. ακούσαν ότι γα....στε και πλάκωσαν και οι γύφτοι...
firewalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!! Πάρε αυτό από το avatar σου και βάλε το στο οριζόντιο δοκάρι για εκφοβισμό.
alexzzz Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 να δεις εικόνα... καθόμασταν όλοι μαζί στον πάγκο http://www.agios-andreas.gr/images/stories/agones_omada/2008-2009/kat_10_agon/image_066.jpg (τελε παιχνίδι ηταν... όλοι μέσα κάτσανε...) και αναρωτιόμασταν πως έχουμε τόσο υπομονή... και κοιτάς τον πάγκο και βλέπεις ότι έχεις αντί αυτού έναν άλλο τροχονόμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.