washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 άστο... δεν το σώζεις... τώρα είπα και το βάτο και τον κουμπάρο... ο ένας με το παπί και ο άλλος με το κάρτ για τα πράγματα i dοnt knοw yοu *..."ξύπνησε ο θείος μέσα σου", ρα ; !
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 yea yea yea !!!! έφτασα 666 μηνύματα :p:p:p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:17 ---------- *..."ξύπνησε ο θείος μέσα σου", ρα ; ! αρ γιου τοκινγκ του μι;
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ρε ασ' τα χαζά, και κοίτα να μη σε δω στις ειδήσεις να τρέχεις την Εγνατία προς Καβάλα, με πίσσα και πούπουλα..... ...μου 'βαλες και 'κείνη την κρεμάλα....... Ακόμα δεν πλήρωσε ο αφεντικός, ρα ;
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ρε ασ' τα χαζά, και κοίτα να μη σε δω στις ειδήσεις να τρέχεις την Εγνατία προς Καβάλα, με πίσσα και πούπουλα..... ...μου 'βαλες και 'κείνη την κρεμάλα....... Ακόμα δεν πλήρωσε ο αφεντικός, ρα ; ακόμα... αλλά γιατί κράζεις δεν κατάλαβα... και ποίος εν ο θείος;
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ακόμα... αλλά γιατί κράζεις δεν κατάλαβα... και ποίος εν ο θείος; ρε μπας και τα πίνεις με τον Αχιλλέα
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 μα'ακα με έχεις χαζέψει... δεν έχω καταλάβει ιτς... πάμε αργά και σταθερά (σήμερα όμως, να κοιμηθούμε κιόλας)
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ...Λοπόν... ...Όλα άρχισαν ένα κρύο βράδυ του Δεκέμβρη, που άρχισαν να πιάνουν την μάνα μου οι πόνοι της γέννας... "σου δίνω ακόμα μία ευκαιρία" : ή αλλάζεις θέμα, ή πάω και α) σου "βάφω" το μαλλί ξανθό β) ...συνεχίζω με τα "Δεκεμβριανά".....
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 μα'ακα με έχεις χαζέψει... δεν έχω καταλάβει ιτς... πάμε αργά και σταθερά (σήμερα όμως, να κοιμηθούμε κιόλας) Eγω κατάλαβα!!! ΝΟΤ
elven Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Πάω για ύπνο! Μηηηηηη σας πάρει απο κάτω,μηηηηηηη γίνεται ένα με το χώμα,μηηηηη .......
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ...καλά ρε, δε σας έχω πει να μη παραμυθιάζετε τον κόσμο;! Να τώρα ο elven.... Chris, δικιά σου δουλειά μοιάζει αυτό....
darklordvader77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 πριιιν κοιμηθειτε, τελικα στηθηκε το worms? γτ πλεον εχω μπιε επισημα σε περιοδο διακοπων, οποτε εχω χρονο! αμα ξανακανονισετε, count me in!
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Chris, δικιά σου δουλειά μοιάζει αυτό.... Δεν θα μπω στη διαδικασια να ρωτησω γιατι μετα θα απορω τι γινεται οπως ο alex... Οταν περάσει η επείρια των παραισθησιογόνων που κατανάλωσες τα λεμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.