papahlamidas Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ακούει...από το χέρι!!! Πάει ο κόσμος έχει αποτρελαθεί εντελώς...
paschalia Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ο Ελμερ Φαντ σκότωσε τελικά τον Μπαγκς Μπανι
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Νέκρα σήμερα...Ετοιμάζετε βαλίτσες? Παίζει να είμαι Αθήνα το πάσχα υπόψιν :Ρ
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ..Όλα άρχισαν ένα κρύο βράδυ του Δεκέμβρη, που άρχισαν να πιάνουν την μάνα μου οι πόνοι της γέννας... "σου δίνω ακόμα μία ευκαιρία" : ή αλλάζεις θέμα, ή πάω και α) σου "βάφω" το μαλλί ξανθό β) ...συνεχίζω με τα "Δεκεμβριανά"..... μήπως ήταν απόγευμα του Σεπτέμβρη; ... πες ρε τρομπέν τι εννοείς Ο Ελμερ Φαντ σκότωσε τελικά τον Μπαγκς Μπανι στάνταρ; το είπε ο Αυτιάς; Παίζει να είμαι Αθήνα το πάσχα υπόψιν :Ρ κόψε τις απειλές ρε.... (μέρα)
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 κόψε τις απειλές ρε.... (μέρα) Έλα και εσύ να τρομοκρατήσουμε τα παιδιά ρε :Ρ
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Έλα και εσύ να τρομοκρατήσουμε τα παιδιά ρε :Ρ Πάσχα και Χριστούγεννα μακριά από τον San Andreas δεν γίνεται ραααα...
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Πάσχα και Χριστούγεννα μακριά από τον San Andreas δεν γίνεται ραααα... μα έλα κάνε την υπέρβαση ;Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.