alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δύσκολο... από φόβο μην με ξαναχώσουν στην δουλειά δεν ξαναπάτησα εκεί...
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Επιπλα του ΙΚΕΑ και παιδακι 3 χρονων συναρμολογει
MsquitoPrincess Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δύσκολο... από φόβο μην με ξαναχώσουν στην δουλειά δεν ξαναπάτησα εκεί... Εξώφθαλμη δήλωση γαματοσύνης ήταν το από πάνω.Εύγε. Επιπλα του ΙΚΕΑ και παιδακι 3 χρονων συναρμολογει Σνομπάρεις ρε? =ρΕ,στάμπαρα ένα dell.Ενδέχεται να γειώσω το τοσιμπάκι.Την ψηφιακή την πήρες?
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Εκτός από ένα "χανιωτάκης έπιπλο"που φαίνεται καλή φάση, έχεις κανένα άλλο στα υπόψιν? Νεοσετ πήγαινε..από εκεί θα παραγγείλω κρεβάτι ;Ρ θα μου κάνει και καλή τιμή:ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:07 ---------- Πώς το λέτε εδώ συνέχεια να δεις...Α ναι!Screenshot or it didn't happen=ρ Εδώ βλέπουμε τον Αλέκο στην οικοδομή... Καμαρώστε μαστοριά :Ρ
o_magazatoras Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Επιπλα του ΙΚΕΑ και παιδακι 3 χρονων συναρμολογει Νομίζεις...
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Νεοσετ πήγαινε..από εκεί θα παραγγείλω κρεβάτι ;Ρ θα μου κάνει και καλή τιμή:ρ Οχι Νεοσετ ρε θα της πιασουν τον κωλο και αν δεν ειναι ωραίος δεν θα της αρεσει κιολας
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Νομίζεις... Εσύ είσαι 2.5 χρονών δεν υπολογίζεσαι :Ρ
o_magazatoras Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Θελει και κάποιο σκιλ ε; Γάμησέ τα... Και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να τα απο/ξανα συναρμολογήσεις,διαλύονται...
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Γάμησέ τα... Και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να τα απο/ξανα συναρμολογήσεις,διαλύονται... Δεξιόχειρας είσαι ;
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Εδώ βλέπουμε τον Αλέκο στην οικοδομή...[/yt] Καμαρώστε μαστοριά :Ρ ορίστε που χρειάζεται το ποντιακό κεφάλι Νομίζεις... ετσι... εκτός και αν μιλάμε για σκαμπό
MsquitoPrincess Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Οχι Νεοσετ ρε θα της πιασουν τον κωλο και αν δεν ειναι ωραίος δεν θα της αρεσει κιολας Η αλήθεια είνα ότι δεν θέλω να μου πιάσουν τον κώλο.Γι αυτό ψάχνω καταστήματα με κομπλέ τιμές.Επίσης έκανα το προηγούμενο ποστ έντιτ.Ψήσου να μου πεις =ρ
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δες απο κοντα τα Τοσιμπα! Θα τα ερωτευτεις!! Βασικα δες τα μηπως δεν σου αρεσει και η οθονη... Ακομα σε αναμονη ειμαι για την Φωτογραφική και μαλλον δεν θα φερει. Ειπε πριν 2-3 βδομαδες οτι θα τη φερει σε 2 μερες και ακομα περιμενω Ισως ψαχτω για αλλη. Δεν κοιταξα καθολου για Dell οποτε δεν εχω γνωμη... Ποιο σκεφτεσαι να πάρεις;
MsquitoPrincess Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δεν κοιταξα καθολου για Dell οποτε δεν εχω γνωμη... Ποιο σκεφτεσαι να πάρεις; Τούτο ή τούτο. Θα δείξει.Επίσης βρε καμμένο πλάσμα,τα black red white έχουν μαγαζιά στο βορρά μόνο.Τι μου τα πρότεινες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.