Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Τούτο ή τούτο. Θα δείξει.Επίσης βρε καμμένο πλάσμα,τα black red white έχουν μαγαζιά στο βορρά μόνο.Τι μου τα πρότεινες? Α ναι;; Δεν το ξερα... Εχουν πολυ καλα επιπλα ομως!
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Τούτο ή τούτο. Θα δείξει.Επίσης βρε καμμένο πλάσμα,τα black red white έχουν μαγαζιά στο βορρά μόνο.Τι μου τα πρότεινες? Πω πω μου ήρθε μια φλασιά τώρα... Από: [email protected] Προς: [email protected] Θέμα: ίντα κάμεις; Σύντεκνε Μανούσο είμαι στο μιτάτο ΤΣΕ βαριΖέμαι απου ζω, σου γράφω από το Raptop και έχω ΤΣΕ ασύρματο, ας είναι καρά τα κοπέλια που εβάλανε wi-max ΤΣΕ σερφάρουμενε τσε μια ολιά. (Άγνωστες λέξεις στην Μοσκίτο :Ρ)
SCORPIO777 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ορίστε που χρειάζεται το ποντιακό κεφάλι ρε ποντιε τι φουρκα ειναι αυτη που εβαλες για αβαταρ.σκεφτεσαι να κρεμαστεις απο καμια συκια τωρα που ειναι και επικαιρο το θεμα. ειδες τι παθαινει οποιος φευγει απο τα μακ.του ερχονται τασεις αυτοκτονιας.
MsquitoPrincess Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Πω πω μου ήρθε μια φλασιά τώρα... Από: [email protected] Προς: [email protected] Θέμα: ίντα κάμεις; Σύντεκνε Μανούσο είμαι στο μιτάτο ΤΣΕ βαριΖέμαι απου ζω, σου γράφω από το Raptop και έχω ΤΣΕ ασύρματο, ας είναι καρά τα κοπέλια που εβάλανε wi-max ΤΣΕ σερφάρουμενε τσε μια ολιά. (Άγνωστες λέξεις στην Μοσκίτο :Ρ) Κακό πράμα οι ρακές το πρωί.
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Κακό πράμα οι ρακές το πρωί. Για πολλοστή φορά... Δεν πίνω Αρκόορ :Ρ Εμ αλκοόλ ήθελα να πω :ρ
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ναι αλήθεια λέει το επιβεβαιώνω! Σε φόρουμ γνωριστήκαμε...σε φόρουμ ήπιαμε καφέ...σε φόρουμ τα λέμε.. ONLINE συνέχεια είμαστε λολ :Ρ χμ..that sounded a little gay...lol:P
eSATA Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Πω πω μου ήρθε μια φλασιά τώρα... Από: [email protected] Προς: [email protected] Θέμα: ίντα κάμεις; Σύντεκνε Μανούσο είμαι στο μιτάτο ΤΣΕ βαριΖέμαι απου ζω, σου γράφω από το Raptop και έχω ΤΣΕ ασύρματο, ας είναι καρά τα κοπέλια που εβάλανε wi-max ΤΣΕ σερφάρουμενε τσε μια ολιά. (Άγνωστες λέξεις στην Μοσκίτο :Ρ) αληθινο ειναι αυτο ;
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 αληθινο ειναι αυτο ; Τσου....:Ρ Wi-Max έχει μόνο το "άγιο" όρος..
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Wheee Γουίιι Μην την λες αυτή τη λέξη ο τρόπος που ακούγεται...δε μπορώ άλλο WII Ρεμάλι klain με έκαψες ;Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Τούτο ή τούτο. Θα δείξει. Λεπον! Σοοουρι για την καθυστερηση. Το 1ο τούτο ειναι ιδιο με το δικό μου αλλά 26,12 γιουρος φθηνότερο! με μια μικρη διαφορα μονο στον επεξεργαστη.. Το 2ο τουτο δεν μ'αρεσε γιατι εχει 17" οθονη αλλά εχει 3 χρονια εγγυηση... Το θεμα ειναι οτι σε 2 χρονια θα ψάχνεις άλλο τούτο γιατι θα εχει ηδη παλιώσει. Αρα ξαναπάμε στο 1ο τουτο που ακόμα και σχεδιαστηκά ειναι ιδιο με το τοσιμπα παιζει να εχει και τα μουλτιμιντια κης. Παντως το τοσιμπακι ειναι ΑΘΟΡΥΒΟ και δεν βγαζει ΖΕΣΤΗ!!!! ακολουθει Πασχαλινο σποιλερ ακατάλληλο για λιγούρια γι'αυτο σε πάω ρε μαδερ
eSATA Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Τσου....:Ρ Wi-Max έχει μόνο το "άγιο" όρος.. :-):-)
papahlamidas Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Εγώ βρήκα μερικούς πίσω από την κολόνα ... εσείς δεν τους βλέπετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.