MsquitoPrincess Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Λεπον! Σοοουρι για την καθυστερηση. Το 1ο τούτο ειναι ιδιο με το δικό μου αλλά 26,12 γιουρος φθηνότερο! με μια μικρη διαφορα μονο στον επεξεργαστη.. Το 2ο τουτο δεν μ'αρεσε γιατι εχει 17" οθονη αλλά εχει 3 χρονια εγγυηση... Το θεμα ειναι οτι σε 2 χρονια θα ψάχνεις άλλο τούτο γιατι θα εχει ηδη παλιώσει. Αρα ξαναπάμε στο 1ο τουτο που ακόμα και σχεδιαστηκά ειναι ιδιο με το τοσιμπα παιζει να εχει και τα μουλτιμιντια κης. Παντως το τοσιμπακι ειναι ΑΘΟΡΥΒΟ και δεν βγαζει ΖΕΣΤΗ!!!! ακολουθει Πασχαλινο σποιλερ ακατάλληλο για λιγούρια γι'αυτο σε πάω ρε μαδερ Λοιπόν,μαλακία έκανα στο δεύτερο.Το σωστό λινκ ειναι αυτό.Επίσης το πρώτο θα το παιρνα άκλαφτο,καθώς έχει την ΑΤΙ και Wireless 802.11 n.Το μόνο που με κολλάει είναι ότι έχει χαμηλότερο fsb ο επεξεργαστής σε σχέση με τα άλλα δύο.
insomniaK Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Λοιπόν,μαλακία έκανα στο δεύτερο.Το σωστό λινκ ειναι αυτό.Επίσης το πρώτο θα το παιρνα άκλαφτο,καθώς έχει την ΑΤΙ και Wireless 802.11 n.Το μόνο που με κολλάει είναι ότι έχει χαμηλότερο fsb ο επεξεργαστής σε σχέση με τα άλλα δύο. γδφ? Κι εγώ περίμενα να πεις κάτι για τα τσουρέκια (ως σωστή νοικοκυρά...) κι εσύ μίλησες fsb και n-protocol... Που θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο μου;;;
MsquitoPrincess Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Νομίζεις θα τα γλιτώσω και τα τσουρεκοκουλούρια? Πριν λίγο φτιάξαμε ζύμη και σε κανα 2ωρο θα πρέπει να αρχίσω το πλάσιμο. Πες ρε Τσιαμτσίκα..Τι κόσμο =ρ
papahlamidas Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 γδφ? Κι εγώ περίμενα να πεις κάτι για τα τσουρέκια (ως σωστή νοικοκυρά...) κι εσύ μίλησες fsb και n-protocol... Που θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο μου;;; Indeed my friend... Βαριέμαι όσο δεν πάει σήμερα. Λέτε να κάνει κανένα θαύμα η Liverpool σήμερα?
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Indeed my friend...Βαριέμαι όσο δεν πάει σήμερα. Λέτε να κάνει κανένα θαύμα η Liverpool σήμερα? Μπααααααααα :Ρ
-nick- Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Το Vals Im Bashir άξιζε όσκαρ αλλά πήρε τα @@ του... βασικα μια μλκια κ μιση ηταν , περα απο τα γραφικα animation που μαρεσανε ηταν υπερβολικα βαρετο.
firewalker Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μπράβο ρε alexzzz. Την γλύτωσε την "επίσκεψη" από τα παιδιά με τα "παπάκια"...
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μπράβο ρε alexzzz. Την γλύτωσε την "επίσκεψη" από τα παιδιά με τα "παπάκια"... χα! δεν το είχα σκεφτεί αυτό...
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ...άμα σ πω ότι στην υπογραφή σ διαβάζω "Γενικός Γραμματέας ΑΜΣ ΠΑΣΟΚ Αγίου Ανδρέα" ;;;
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ...άμα σ πω ότι στην υπογραφή σ διαβάζω "Γενικός Γραμματέας ΑΜΣ ΠΑΣΟΚ Αγίου Ανδρέα" ;;; μακριά από μας τα κομματικά ρααα....
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ...γι' αυτό έχεις ψιλοχαθεί απ΄το οφτόπικ ρα; Κάνεις τσατ στο σάιτ σας πλέον ; το δημόσιο respect μου στον Κο Κορδύλη Αλέξανδρο btw, γα το ύφος και την ποιότητα των λόγων του.........κι ας μην έχει ακόμη κάτσει να δω τί καπνό φουμάρει κι εκ του σύνεγγυς
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ...γι' αυτό έχεις ψιλοχαθεί απ΄το οφτόπικ ρα;Κάνεις τσατ στο σάιτ σας πλέον ; ναι... άρχισα την παρέα με τον δήμαρχο το δημόσιο respect μου στον Κο Κορδύλη Αλέξανδρο btw, γα το ύφος και την ποιότητα των λόγων του.........κι ας μην έχει ακόμη κάτσει να δω τί καπνό φουμάρει κι εκ του σύνεγγυς σε μιλ μερσώ...
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ναι... άρχισα την παρέα με τον δήμαρχο Άντε και με τη Δημαρχέσα :Ρ ΑΑΑΑααα ρε αλέκο Μπράβο ρε αλέκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.