Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, έχω καταλάβει ότι το λέει συνέχεια και σε ακανόνιστες άσχετες στιγμές. Τι σημαίνει δεν μπορώ να καταλάβω.

Είναι κάτι που λέει και ο κανονικός Αλέφας; Σε ποιες περιπτώσεις; Εννοεί "θα μιλήσουμε για τα πάντα, θα μιλήσουμε για όλα"; Δε μου κολλάει ρε παιδί μου, είναι άθλιο! Ποιο είναι το ρήμα εν πάσει περιπτώσει;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...σε πολλές περιπτώσεις, ρήμα είτε υπάρχει, είτε εννοείται, ενώ πάλι σε άλλες, το πετάει δίκην "εικόνας" (τα πάντα όλα = Αλέφαντος τρεηντμαρκ κετς, κάτι σα σπόντα, άρα δεν τίθεται θέμα χρείας ρήματος, και γενικώς προτάσεως....). Σουρεάλ, καρτούν-λάικ, και νόμιζα σ' αρέσουν (άρα ξέρεις να τ' αναγνωρίσειςς) αυτά :P

Μάλλον ήσουν κουρασμένος (από δουλειά γυρνάς τέτοιες ώρες; )

Δημοσ.

έφαγα μια πίτσα και 2 γλυκά χτες βράδυ... ε από εκείνη την ώρα έχω ένα στομάχι πλυντήριο... σηκώθηκα στις 5 το πρωί για να πιω ένα μπουκάλι νερό...

κατά τα άλλα... καλημέρα

Δημοσ.
έφαγα μια πίτσα και 2 γλυκά χτες βράδυ... ε από εκείνη την ώρα έχω ένα στομάχι πλυντήριο... σηκώθηκα στις 5 το πρωί για να πιω ένα μπουκάλι νερό...

κατά τα άλλα... καλημέρα

τι πιτσα και τι γλυκα;

εχει σημασια...:-)

Δημοσ.
πίτσα με απ'όλα και τα γλυκά κάτι σαν κέικ και τρούφα μαζί...

γιατρέ... θα ζήσω;

Καλημέρα παίδες...έλα θα σου κάνουμε το αγαπημένο σου..κωλονοσκόπιση :Ρ

Δημοσ.
Καλημέρα παίδες...έλα θα σου κάνουμε το αγαπημένο σου..κωλονοσκόπιση :Ρ

ξαφνικά είμαι μια χαρά... ένα μυστήριο πράγμα

Δημοσ.
ξαφνικά είμαι μια χαρά... ένα μυστήριο πράγμα

:devil::devil::devil::devil: I am the doc..:P

άσχετο ρε παίδες..ξέρετε τα super fast ferries ποιόν provider έχουν;

Δημοσ.

Καλημέρα!

Άντε μια μέρα έμεινε!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:17 ----------

πως θα γίνει να σχολάσω κατά τις 2 σήμερα να πάω να λιώσω...

Κάνεις δέκα αργά βήματα έξω από την πόρτα του γραφείου και μετά αρχίζεις να τρέχεις. :P

Δημοσ.
Κάνεις δέκα αργά βήματα έξω από την πόρτα του γραφείου και μετά αρχίζεις να τρέχεις. :P

χα! σηκώνεσαι αργά- αργά για να σε δει το αφεντικό και αν σε ρωτήσει για που το έβαλες του λες ότι είσαι τόσο χαρούμενος που και αύξηση πήρες και όλα πήγαν όπως είχατε πει που θέλεις να πας να το γιορτάσεις... και το ίδιο θα κάνεις και αύριο... και από Τρίτη... και όσο κρατήσει...

το πιο πιθανό όμως είναι να μη πει κουβέντα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...