alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Peace...Μην πούμε κάνα αστείο αμέσως να μας φάτε... οκ... ώρα να μαζέψω το μαχαίρι μου...
little loulou Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Peace...Μην πούμε κάνα αστείο αμέσως να μας φάτε... δεν εχει τετοια.. πες ωρα και μερος..
Chrisxxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Να το προσέξεις αυτό το "χαλαρά" ε =ρ Χμμμ, ναι πρέπει... Αν και ο τυπος εχει κάνει ηδη κάποια πράγματα γιατι λέει συνεργάζεται με μια εταιρεία του χώρου... αλλά πρέπει να βρούμε free χάρτες γιατί παίζουν πνευματικά δικαιώματα... Μου λέει ή με λέει επισης οτι με επέλεξε γιατι ειχα καλους βαθμους στον πραγραμματισμο παληκάρι μου ηθελα να του πω ή τον πω τους προγραμματισμους τους πέρασε τον περασμένο αιώνα δεν θυμάμαι Χριστό απο κληρονομικότητα... Οποιος καταλαβε-καταλαβε...
Chrisxxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μπορείτε να μπείτε στο youtube??? γιες......
little loulou Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μπορείτε να μπείτε στο youtube??? γιεπ!:-)
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Χμμμ, ναι πρέπει... Αν και ο τυπος εχει κάνει ηδη κάποια πράγματα γιατι λέει συνεργάζεται με μια εταιρεία του χώρου... αλλά πρέπει να βρούμε free χάρτες γιατί παίζουν πνευματικά δικαιώματα... Μου λέει ή με λέει επισης οτι με επέλεξε γιατι ειχα καλους βαθμους στον πραγραμματισμο παληκάρι μου ηθελα να του πω ή τον πω τους προγραμματισμους τους πέρασε τον περασμένο αιώνα δεν θυμάμαι Χριστό απο κληρονομικότητα... Οποιος καταλαβε-καταλαβε... τζάβα τζάβα τζάβα τζάααααααααααβα
teo64x Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 να νε καλα ο deliveras που με πηρα τηλεφωνο να μου πει οτι ερχεται. μακαρι να ειχε και αλλους τετοιους Τώρα τελευταία αρχίζει να γίνεται μόδα.
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Τώρα τελευταία αρχίζει να γίνεται μόδα. άρα εγώ είμαι εκτός μόδας... γιατί τηλ ακόμα δεν είχα
papahlamidas Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Γιγάντιο κοσμικό χέρι εντόπισε τηλεσκόπιο της NASA
teo64x Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 άρα εγώ είμαι εκτός μόδας... γιατί τηλ ακόμα δεν είχα Πρέπει να παραγγείλεις κάτι πρώτα.
papahlamidas Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 μουτζώνει .... μουτζώνει Ε μ αυτά που βλέπει... παράλογο ?
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Πρέπει να παραγγείλεις κάτι πρώτα. αααα... δεν παίρνουν έτσι;;;; Ε μ αυτά που βλέπει... παράλογο ? πάλι καλά που δεν κάνει culo δαχτυλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.