MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Χουμ.Έτοιμο το χω το μπινελίκι. έλα,ρωτα....τι ειναι ...xουμ
washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ε? what? πώς ? μουχίτω...εγώ σε πιάνω ρααααα don't worry και τα χαχ τα πιάνω και τα χουχ και τα χουμ και τα μούμπλε μούμπλε άμα λάχει μα τι χίλιες πίπες
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 και τα μούμπλε μούμπλε άμα λάχει θύμισε μου από που είναι αυτό...
washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 κατά βάση ο Σκρουτζ Μακ Ντακ....αλλά ανάλογα την περίπτωση, και ο Ρόμπαξ, και άλλοι σχετικοί με τα "παπιά" (και όχι μόνο...γενικά οι Ντισνεο-ήρωες) ήτο η απόδοση, του -φαντάζομαι- αρχικού "mumble...mumble" που ενίοτε δισδιάστατος ήρως χρησιμοποιούσε κατά στιγμές περισυλλογής...
washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Τι στεναχωριέσαι ρε μαλάκα, θα έχεις εμένα να σου θυμίζω να παίρνεις τα χάπια σου
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 θα μείνω καμιά μέρα χωρίς ιντερνετ και δεν θα βρίσκω τον δρόμο για το σπίτι...
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 εντός ολίγου θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:27 ---------- Απελπίζομαι και μόνο που τον διαβάζω... ποιον λες; (είπαμε... ξεχνάω)
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Λοιπόν... δείτε τι ωραίο πράγμα βρήκα προχτές που πήγα στα ΙΚΕΑ... μαξιλαράκι για πόδια και για το λαπτοπ... μαξιλάρι από κάτω και πλαστικό από πάνω Και δεν ρισκάρεις με όσα ακούγονται για το λαπτοπ στην αγκαλιά σου και πιο σταθερό είναι και πατάει το λαπτοπ στα ποδαράκια του και δεν ζεσταίνεται... (πόσα "και" θα πω ακόμα;;; ) οι φωτό είναι λίγο άθλιες καθώς είχα το iphone μπροστά μου... φωτογραφική βαριέμαι να βγάλω.
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ε? what? πώς ? μουχίτω...εγώ σε πιάνω ρααααα don't worry και τα χαχ τα πιάνω και τα χουχ και τα χουμ και τα μούμπλε μούμπλε άμα λάχει μα τι χίλιες πίπες Το ξέρω καλέ μου wash.Εν είδει αστεϊσμού ήτο η απειλή. Άλεξ,τέτοιες φώτο βγάζει το iphone συνέχεια??Ή επειδή ήταν σε σκοτεινό χώρο?
washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ...κρητικές απειλές, δε συνιθίζω να τις παίρνω στ' αστεία φίου! *Αλέκε, Αλτσχάιμερ είπαμε ρα ; Για Πάρκινσον ;
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Άλεξ,τέτοιες φώτο βγάζει το iphone συνέχεια??Ή επειδή ήταν σε σκοτεινό χώρο? λόγο σκοταδιού... στο φως βγάζει αρκετά καλές για 2mpx... *Αλέκε, Αλτσχάιμερ είπαμε ρα ; Για Πάρκινσον ; όλα δείχνουν ότι θα πάρω όλο το πακέτο προσφοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.