papahlamidas Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Κάτσε να γυρίσω μετά την πρωτομαγιά από Σαντορίνη και κανονίζεται... Φέτος θέλω να πολυταξιδέψω... Αν υπάρχει κάτι που αξίζει σε αυτή την ζωή είναι τα ταξίδια...
status Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Και εδώ ακόμα, ε;;; καλάααα Αχα, προβληματίζεσαι; ;Ρ
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Καλημέρα.. Πάντα υπήρχε το thumbs up στο off topic? Don't think so... Παπαχλαμίδα έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο... Ταξίδια>all!
papahlamidas Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Και να φανταστείτε ήμουν από αυτούς δεν τον ενδιέφεραν ποτέ τα ταξίδια. Εννοείτε ότι το Never say Never ισχύει ΠΑΝΤΑ! Μια ωραία μέρα στην προηγούμενη μου δουλεία έρχεται ο προϊστάμενος και μου λέει αύριο πετάς για Dubai μόνος σου. Είναι να έχεις για πρώτο προορισμό εκτός Ελλάδας το Dubai και μετά να μην σου αρέσουν τα ταξίδια? Βέβαια μετά πήγα και μία Ινδία που ουσιαστικά είναι τα δύο άκρα αλλά και πάλι μου άρεσε. Μακάρι να είχα μια δουλεία τώρα που να με πληρώνανε για να ταξιδεύω...
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μετά κράζω τον δικό μου και με λέτε κακό... εμένα μέχρι την Γερμανία με έχει στείλει... στα διάλα
status Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Οι όμορφοι server, όμορφα καίγονται :devil::devil:
papahlamidas Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Εγώ ακόμα Ευρώπη δεν έχω πάει... Να κάνουμε Group εκδρομών ... Μια φορά το μήνα εξωτερικό...
papahlamidas Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Οι όμορφοι server, όμορφα καίγονται :devil::devil: Ωχ ωχ τη παίχτηκε?
status Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Ωχ ωχ τη παίχτηκε? τι έκανες πάλι ρε ρεμάλι; Lenovo server onboard VGA off :devil::devil: Έχω ρίξει κάτι γέλια...πότε είπε ο πελάτης ότι τον θέλει; Τρίτη του πάσχα;
little loulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Ταξίδια>all! αααχ..που πηγαν εκεινες οι ωραιες μερες που ξυπνουσα κι ελεγα "δεν παω μεχρι τη θεσσαλονικη?" και τσουπ! το μεσημερακι ημουν στα κτελ κι εβγαζα εισιτηριο.. ηρεμια...ξεγνοιασια..κι απλα απολαμβανες το ταξιδι σου... λαρισα..σερρες..γιαννενα..ροδος...με η χωρις παρεα... το πρωι μας ερχοταν η ιδεα και το μεσημερακι ημασταν ετοιμοι να φυγουμε για γιαννενα! λεφτα μονο για τα εισιτηρια και μπουκαλες με νερο απο το σπιτι...αχ..αχ..αχ.. τωρα πλεον "βιωνω" οσα θα ηθελα μονο μεσω του φανταστικου μου κοσμου και των ονειρων μου... και μην ρωτησετε τι με επιασε,ενταξει?
Vatos_locos Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 μετά από μια τρομακτική και κουραστική βόλτα από Θρακομακεδόνες στον Πειραιά και πίσω είμαι πάλι μαζί σας lol
little loulou Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ... Σας λατρεύω. ενω εσυ εισαι καλα δηλαδη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.