Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Maxtor Basics Portable...

maxtor-basics-portable-hard-drive-stm902503ehd301-rk-l.jpg

από αυτούς που δίνει το conn-x... έχει καλώδιο με 2 usb άκρες για το pc και μία για τον σκληρό... θέλει και τις 2; για τροφοδοσία δηλαδής για δουλεύει και έτσι;

όποιος ξέρεις... από μένα φιλικό χτύπημα στον ώμο.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όποιος ξέρεις... από μένα φιλικό χτύπημα στον ώμο.

πρεπει να δωσω την σωστη απαντηση για να παρω το φιλικο "ταπ ταπ" στον ωμο η οχι?

:P:p:p

Δημοσ.
πρεπει να δωσω την σωστη απαντηση για να παρω το φιλικο "ταπ ταπ" στον ωμο η οχι?

:P:p:p

Και μόνο που προσπάθησες το κέρδισες... εσύ όμως... για τους άλλους δεν έχει

Δημοσ.

συμβαινει κ στις καλυτερες οικογενειες...

γαμω, πως κανουν οι ανθρωποι πασχα στην Αθηνα?? αν δεν ειναι σε εξοχη-πρασινο-χωριο, δεν πολυλεει!! απλα νηστεια κ μετα τρως του σκασμου! (κ χριστουγεννα, και ολες τις υπολοιπες γιορτες..)

καλα, μπαινω για κανα metal gear online να ξεχαστω..

Δημοσ.

κατ' αρχάς, γαμώ

για να είμαι στο πνεύμα της σελίδας

από αυτούς που δίνει το conn-x... έχει καλώδιο με 2 usb άκρες για το pc και μία για τον σκληρό... θέλει και τις 2; για τροφοδοσία δηλαδής για δουλεύει και έτσι;

η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΙ (όσοι δίσκοι δεν έχουν ξεχωριστή τροφοδοσία, ενδέχεται να χρειαστούν αμφότερα τα καλώδια συνδεδεμένα)

Επίσης, να το προσέχεις σαν τα μάτια σου, γιατί αν πάθει τίποτε, είναι...πώς να στο πω...Α : ....Πιο εύκολο είναι να βρεις καπάκι για τη Μαρία Κάλλας σου...

29.jpg

:-D:-D

ποιός είναι αυτός Μήτσε ; Κανένας γνωστός ;

Yπάρχει ονομασία στα Αγγλικά για τα τάσια;

σαφώς....Για πες εσύ όμως μία άλλη στα ελληνικά πρώτα, να καταλάβουμε τί ακριβώς εννοείς

εχασα τα κλειδια μου μεσα στο σπιτι γαμω....

...καλά είσαι. Εγώ που τα έχασα τις προάλλες σ' έναν κατσιβελομαχαλά ; Σε dt είχαν κάνει φτερά....

Ούτε οι κίσσες δεν αρπάζουν έτσι.....

Δημοσ.

Έλα washcloud τρελέ...τα πλαστικά κουμπώματα που μπαίνουν πάνω στη μαμίσια ζάντα.

Δημοσ.
η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΙ (όσοι δίσκοι δεν έχουν ξεχωριστή τροφοδοσία, ενδέχεται να χρειαστούν αμφότερα τα καλώδια συνδεδεμένα)

Επίσης, να το προσέχεις σαν τα μάτια σου, γιατί αν πάθει τίποτε, είναι...πώς να στο πω...Α : ....Πιο εύκολο είναι να βρεις καπάκι για τη Μαρία Κάλλας σου...

και όμως είναι ΟΧΙ!!!

γενικά ισχύει αυτό... για τον συγκεκριμένο δεν ήξερα και όπως λέει και μέσα είναι για καλό και για κακό και την περίπτωση που η γιουζουμπου κάνει τον Κινέζο... το ερώτημα μου είχε ως βάση το άσχημο καλώδιο το οποίο και θα αλλάξω...

καλά γενικά πάσχει σε ομορφιά ο δίσκος... ο άσπρος και ο μαύρος μου passport είναι σαφώς πιο όμορφοι

Δημοσ.

βρε υπερπόντιε, όταν ρωτάς

έχει καλώδιο με 2 usb άκρες για το pc και μία για τον σκληρό... θέλει και τις 2; για τροφοδοσία δηλαδής για δουλεύει και έτσι;

και 'γω λέω

(όσοι δίσκοι δεν έχουν ξεχωριστή τροφοδοσία, ενδέχεται να χρειαστούν αμφότερα τα καλώδια συνδεδεμένα)

...τί καταλαβαίνεις, και λες "και όμως όχι" ; :rolleyes::P

...αυτό περί βάσεως και ασχήμιας, δεν ξέρω που το βρήκες - αλλά στο αρχικό σου ποστ δεν υπήρχε...

Τεσπα, αν θες να πάμε μαζί για απεξάρτηση, προχώρα κι έρχομαι

Δημοσ.

ναι βρε μποϊ... ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα το ήξερα... για τον συγκεκριμένο ρωτνούσα.

η ασχήμια είναι μεγάλη στον συγκεκριμένο... και πολύ σημαντική. διότι τι θες από εναν εξωτερικό σκληρό;

ταχύτητα; αξιοπιστία; μέγεθος; όοοοοοοοοχι... ομορφιά!!!

Δημοσ.
αν παίζει με το ένα το πιο χοντρό δεν χρειάζεται και το δεύτερο ;)

και με του passport παίζει... και με άλλα καλώδια... άρα το παρακάνανε... υπερβολική σιγουριά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...