jason_rethymno Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ο Καιρός Γ@μάει, Ο Bob Marley Γ@μαέι, οι μπύρες το πρωί γ@μάνε ναι ξύπνησα πολύ κεφάτος καλημέρες You're gonna lively up yourself And don't be no drag... λαλαλα Ώπα γκόμενα γκόμενα?
alexzzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ποιοί....; η ποτάνα η κενωνία... ο πιτσαδόρος... εσείς που διαβάσατε το ποστ μου... όλοι αυτοί
Chrisxxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 To Δυσκολο ειναι να βρεις πιτσαρια ανοιχτη παντως.. Τα αλλα λυνονται.
alexzzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 μπααα... και πέρσι πίτσα έφαγα... ήθη και έθιμα... θα το κάνω παράδοση
*zouzouna* Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ντροπή! Άκου κει, πίτσα! Περίμενε τουλάχιστον ως αύριο βράδυ και μετά φάε όσο θες! βαριέμαι!
alexzzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 κάτι να ρίξω το καμπαναριό ρε παιδιά... μου έχει σπάσει τα νεύρα
klainmaingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Γιου χάβ μαι ντισαπρούβαλ. Η σημερινή μέρα είναι Έπικ religious day. (τάδε έφη τύπος που έμενε ακριβώς απέναντι απο το καμπαναριό κεντρικότατης εκκλησίας)
alexzzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Επιτάφειο θα πάς; ε, βεεεεεεεεεβαια... Γιου χάβ μαι ντισαπρούβαλ.Η σημερινή μέρα είναι Έπικ religious day. (τάδε έφη τύπος που έμενε ακριβώς απέναντι απο το καμπαναριό κεντρικότατης εκκλησίας) όπως το πες... ριλιτζους... και γιατί να ακούω την εκκλησιά ή τον ιμάμη στην πόλη του γουός ρα; τι φταίω;
klainmaingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ε ντάξ μια μέρα είναι.. Γιατί να ακούς τον απέναντι σου να κάνει trash metal πάρτυ στα γενέθλια του; Τι φταίς; Πάντως απο ίδια εμπειρία μπορώ να πώ οτι σήμερα η μέρα σε "αγγίζει" όσο άθεος/αντίχριστος/λούσιφερ και να είσαι. *Οποιαδήποτε ομοιότητα με ονόματα και καταστάσεις στο πόστ μου είναι τυχαία και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα
*zouzouna* Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ε, βεεεεεεεεεβαια... σωστός................
Chrisxxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Πριν 10 χρονια θα συμφωνουσα με τον Κλαιν, τωρα.... Και εγω εχω 3 χρονακια να πατησω σε εκκλησια.. Αντε να δουμε φετος πως θα τη γλυτωσουμε..
alexzzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ναι, ρε φίλε... πάλι τι φταίω; αλλά αν το βράδυ που θα περνάει ο 'πιτάφιος εγώ ακούω στην διαπασών μούζικα θα με πουν κακό... και όχι... όσο "α" και αν είσαι δεν με αγγίζει... παλιά που είχα μια γκόμενα η οποία ερχόταν μόνο στον επιτάφιο στο χωρίο (από Θεσ/νίκη) ναι... με άγγιζε... αλλά τώρα αρραβωνιάστηκε.
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Πριν 10 χρονια θα συμφωνουσα με τον Κλαιν, τωρα.... Και εγω εχω 3 χρονακια να πατησω σε εκκλησια.. Αντε να δουμε φετος πως θα τη γλυτωσουμε.. play dead Καλημέρα :ρ
jason_rethymno Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Εγώ δε πάω εκκλήσία και ειδικά την ανάσταση γιατί το έχουν παραχέσει με τα δυναμιτάκια , τις γουρούνες τα φυσέκια τα πυραυλάκια και τις υπόλοιπες βόμβες. Και να μην ήταν βέβαια όλα αυτά πάλι δε θα πήγαινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.