*zouzouna* Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αααα εγώ δεν έχω δει τίποτα τέτοιο. ήσυχα-ήσυχα με τη λαμπαδίτσα μου να ακούσουμε το χριστός ανέστη και μετά σπίτι. Ε και αν βολέψει καμιά τσάρκα μετά !
klainmaingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 παλιά που είχα μια γκόμενα η οποία ερχόταν μόνο στον επιτάφιο στο χωρίο (από Θεσ/νίκη) ναι... με άγγιζε... αλλά τώρα αρραβωνιάστηκε. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι να πηγαίνουμε Εγώ απλά συνέχισα.. ξέρεις τι γ@μ@τες μορφές απο το παρελθόν έρχονται; Σα συνάντηση παλιών συμμαθητών είναι. Κάποτε ήμουν πολύ εκκλησία κ τέτοια. Τώρα πατάω μια φορά το πάσχα άντε ίσως και τα χριστούγεννα. Αλλα την Μ.Παρασκευή είναι που την ακούω.. Αυτό το "γλυκύ μου έαρ" και το "ζωή έν τάφω" με λυγίζουν για χ/y λόγους. Η ανάσταση είναι όντως spamfest/dress/bastards with tnt contest αλλα το νόημα είναι άλλο. Τώρα πας δεν πάς εκκλησία δεν έχει σημασία. Αρκεί (για μένα) να το πιάσεις.
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Εμένα μου θυμίζει μάζωξη από star trek fans πάντως..:Ρ Α και μπάϊ δε γουέί ωραίο το κόλπο με το ιερό τσακουμάκι που κάνουν, ψαρώνει πολύ κόσμος :Ρ Κ όσοι έχουν πάει και λένε ότι είδαν ένα σύννεφο και μετά φωτιά να αναλογιστούν τη χρήση παραισθησιογόνων κ την αυθυποβολή :Ρ
*zouzouna* Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Καθεις μπορεί να πιστεύει ή να μην πιστεύει Εγώ ένα έχω να πω: Βαριέμαι!
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Καθεις μπορεί να πιστεύει ή να μην πιστεύει Εγώ ένα έχω να πω: Βαριέμαι! Εγώ είμαι στη 2η επιλογή..αλλά ποτέ δεν τους βαριέμαι του "σκληροπυρηνικούς" (καθολικούς και ορθόδοξους.) έχουν φάση :Ρ Φονταμενταλισμός rulez:P
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Κι εγώ σκληροπυρηνική Όλοι έχουμε ελαττώματα :Ρ
*zouzouna* Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ε, ε, σεβασμός στα πιστεύω παρακαλώ Στάτους μόνο εμείς είμεθα alive στο Insomnia
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ε, ε, σεβασμός στα πιστεύω παρακαλώ Στάτους μόνο εμείς είμεθα alive στο Insomnia Από ότι φαίνεται ναι..κάπου εδώ είναι και ο κλάϊν.. :Ρ Ε σέβομαι τα πιστεύω σας φυσικά αλλά αναλογίσου...στέκουν; ;Ρ
*zouzouna* Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Υποσιτίζομαι με ξηρούς καρπούς... me 2 Ε σέβομαι τα πιστεύω σας φυσικά αλλά αναλογίσου...στέκουν; ;Ρ ναι
Vatos_locos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ώπα γκόμενα γκόμενα? lol ναι και όχι ξύπνησα έτσι καλημέρα μα και σε λένε Χριστίνα εσένα ?
*zouzouna* Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 μα και σε λένε Χριστίνα εσένα ? Άκυρο :-P γιατί να με λένε Χριστίνα ; :-P
Vatos_locos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 τίποτα απλά είχα μια φίλη που είχε ένα τέτοιο παρατσούκλι και σκάλωσα
*zouzouna* Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ηahahahahahahahahahahahaha τα πιο πολλά κοριτσάκια αρέσκονται σε τούτο το nickname κι εγώ το βρήκα ελεύθερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.