MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Βρηκα τα τσουρεκια!!! Hell yeah!! :-DΑκόμα έχεις?Τι έπαθες?Τι συνέβη?Χουχου.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ακόμα έχεις?Τι έπαθες?Τι συνέβη?Χουχου. Πρεπει να μεινουν μερικα ρε για να εχω να τρωω οταν παω Σαλονικη * φαστ! καλο προγραμματακι για να φτιαχνουμε εμπιθρι; και απο που το βρισκουμε; πιμι μι.
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Πρεπει να μεινουν μερικα ρε για να εχω να τρωω οταν παω Σαλονικη * φαστ! καλο προγραμματακι για να φτιαχνουμε εμπιθρι; και απο που το βρισκουμε; πιμι μι. Στα κρύβει η μάνα??Εμένα μου κρύβει τις τσίχλες.Τι εννοείς να φτιάχνεις μπ3?Κονβέρτερ από άλλες μορφές αρχείων?
*zouzouna* Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Βαριέμαι ρε παιδιά......... Εσείς τί κάνετε τώρα;;
Chrisxxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Στα κρύβει η μάνα??Εμένα μου κρύβει τις τσίχλες.Τι εννοείς να φτιάχνεις μπ3?Κονβέρτερ από άλλες μορφές αρχείων? yes και στα δυο... Τα φτιαχνει και μετα τα κρυβει γιατι λεει πρεπει να νυστευω.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:42 ---------- Βαριέμαι ρε παιδιά.........Εσείς τί κάνετε τώρα;; Τα εχουμε ματώσει από το ξύσιμο..
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 yes και στα δυο.. Τουτοδωμάλλονσουκάνει.
*zouzouna* Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 yes και στα δυο... Τα φτιαχνει και μετα τα κρυβει γιατι λεει πρεπει να νυστευω.. Χαζομάρες, άλλο να στο επιβάλλουν κι άλλο να νηστεύεις επειδή το θέλεις. Εσύ και που νηστεύεις τώρα και δεν το κάνεις συνειδητά , τι καταλαβαίνεις; Τα εχουμε ματώσει από το ξύσιμο.. Με αφορμή αυτό θα ήθελα να μου πουν οι πιο συχνοι επισκεπτες ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ εχει το φόρουμ , ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ;-)
Vatos_locos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 2-3 μπορεί να λέω και πολλές με τις κρυφές σε εξαίρεση
Chrisxxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Τουτοδωμάλλονσουκάνει. Θενκγιουμαλλονμουκανει.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Χαζομάρες, άλλο να στο επιβάλλουν κι άλλο να νηστεύεις επειδή το θέλεις.Με αφορμή αυτό θα ήθελα να μου πουν οι πιο συχνοι επισκεπτες ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ εχει το φόρουμ , ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ;-) Δενυστευωπαιδιμου. Εχω μετρήσει 3 γυναικες στο οφτοπικ με σενα 4 !!! αριθμος ρεκορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.