Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά μιλάμε για απίστευτη κατάσταση εδώ πέρα..

Μια βδομάδα τώρα είχε φτιάξει ο καιρός..

Όλο το βράδυ ονειρευόμουν ότι και καλά χιόνιζε..

Ξυπνάω πριν λίγο και βλέπω τα πάντα άσπρα..

Τελικά δεν ήταν όνειρο..

Καλημέρα σε όλους ..

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν πας από Ελλάδα με το κινητό σου ( Cosmote στην περίπτοσή μας ) Βέλγιο δεν μπορούν να σε πάρουν τηλ ?

ρομινγκ..

ας δω τι μα...ιες εγραφα χθες.. :o:o:o

Δημοσ.
ας δω τι μα...ιες εγραφα χθες.. :o:o:o

το κινητό σου κοίτα καλύτερα... εμείς εδώ έχουμε κατανόηση

Δημοσ.
...τί;;;

τάφτιαξες με μια 16άρα;;;;;;;

δεν κατάλαβα ακριβώς

Που τετοια τυχη:lol::lol:... Τωρα επεμβαίνει εισαγγελέας :cry::cry::cry: :P

βαλτε το αρκουδάκι τωρα :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:37 ----------

το κινητό σου κοίτα καλύτερα... εμείς εδώ έχουμε κατανόηση

Οχι ολα καλα ειναι. Κατσε να δω και το history του msn γιατι εκει παιζει να εγινε ζημια...

Δημοσ.
Οχι ολα καλα ειναι. Κατσε να δω και το history του msn γιατι εκει παιζει να εγινε ζημια...

μόλις τελειώσεις και από εκεί κοίτα κάτω από τα σκεπάσματα αν έφερες τίποτα μαζί σου χτες... καμιά Άννα... καμία Σοφία... και τέλος το αμάξι αν είναι ακόμα ολόκληρο... μετά από εκεί είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

Ναι, κοίτα λίγο για να εξακριβώσεις ότι εγώ ποτέ δε σου ζήτησα να ντυθείς Ζήνα και δεν ξέρω πώς πήρες αυτή την πρωτοβουλία μπροστά στη webcam χθες το βράδυ.

Δημοσ.
μόλις τελειώσεις και από εκεί κοίτα κάτω από τα σκεπάσματα αν έφερες τίποτα μαζί σου χτες... καμιά Άννα... καμία Σοφία... και τέλος το αμάξι αν είναι ακόμα ολόκληρο... μετά από εκεί είσαι κομπλέ.

Δεν κυκλοφορω τα βραδυα με αμαξι γιατι συνηθως γυρναω με τα ποδια και μετα παω παλι με τα ποδια να το παρω οποτε δεν λεει..

Ναι, κοίτα λίγο για να εξακριβώσεις ότι εγώ ποτέ δε σου ζήτησα να ντυθείς Ζήνα και δεν ξέρω πώς πήρες αυτή την πρωτοβουλία μπροστά στη webcam χθες το βράδυ.

Πιθανολογώ επειδη ησουν ηδη γυμνος και δεν ξερω τι κανατε με τα φιλαρακια σου χθες βραδυ :P Με παρεσυρες αλήτη :-D

Δημοσ.
Καλημ΄'εραααααααααααα :Ρ

μέρα κουμπάρε...

Δεν κυκλοφορω τα βραδυα με αμαξι γιατι συνηθως γυρναω με τα ποδια και μετα παω παλι με τα ποδια να το παρω οποτε δεν λεει..

αχα! για την Άννα και την Σοφία κουβέντα!!!

Αυτό δείχνει ενοχή

Δημοσ.
αχα! για την Άννα και την Σοφία κουβέντα!!!

Αυτό δείχνει ενοχή

Επειδη δεν την ελεγαν ουτε Αννα ούτε Σοφια.. :P

Δημοσ.

Κυρίες και Κύριοι σας αφήνω..χριστός ασβέστη σας εύχομαι κ το σενάριο φέτος να έχει όπλα έγκλημα και εκδίκηση :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...