alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δες το Μπεν Χουρ καλυτερα. Άρσεναλ- Τσέλσι στην ΝΕΤ ραααα...
Chrisxxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Άρσεναλ- Τσέλσι στην ΝΕΤ ραααα... KΑλυτερα να παω εκκλησια απο το να δω μπαλα.
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 ναι, ξέχασα... εσύ είσαι φαν της μπάλας με τα σπυριά
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 εκείνη η πορτοκαλί... που κάθε επαφή είναι φάουλ...
elven Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ναι με τον Μπλε θέλω. teo φοβάμαι πως θα είναι το ξανα-βάφτισμα Το πιο τρομακτικό που έχω σκεφτεί είναι να είσαι μούσιας,να φοράς μαύρα και να ψέλνεις ακαταλαβίστικα ενώ θα μου κάνεις πατητές στο νερό,oh wait!
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Σκέφτομαι σοβαρά να πάω εκκλησία... μου είπαν ότι είναι εδώ η μόνη γυναίκα που με έχει κάνει να σκεφτώ σοβαρά τον γάμο...
teo64x Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ναι με τον Μπλε θέλω. teo φοβάμαι πως θα είναι το ξανα-βάφτισμα Το πιο τρομακτικό που έχω σκεφτεί είναι να είσαι μούσιας,να φοράς μαύρα και να ψέλνεις ακαταλαβίστικα ενώ θα μου κάνεις πατητές στο νερό,oh wait! Μούσια αυτή τη στιγμή δεν έχω σχεδόν καθόλου, μαύρα όντως φοράω συνήθως αλλά τα ακαταλαβίστικα θα είναι Quenya (αρκεί να μου δώσεις χρόνο να την ξεσκονίσω). Ψήσου.
angmar Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Σκέφτομαι σοβαρά να πάω εκκλησία... μου είπαν ότι είναι εδώ η μόνη γυναίκα που με έχει κάνει να σκεφτώ σοβαρά τον γάμο... Μη πάς, είναι πλεκτάνη. Θέλει να σε σύρει στην εκκλησία και να σε αναγκάσει να την παντρευτείς. Δεν πάμε εκκλησία ποτέ με γυναίκες που μας κάνουν να σκεφτόμαστε το γάμο. true story
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 εγώ πάντως ψήνομαι... και του χρόνου με το κουτσούβελο στην εκκλησιά.
angmar Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 εγώ πάντως ψήνομαι... και του χρόνου με το κουτσούβελο στην εκκλησιά. αμα ψήνεσαι, τι να πώ, με το καλό. έχω τάξει κι εγώ σε μια γάμο εκεί στη γειτονιά σου, ελπίζω να μην είναι η ίδια.
teo64x Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Άνγκμαρ, επιβεβαίωσέ μου τι εννοείς με το 'omnivore' στην υπογραφή σου, γιατί κάνω ανησυχητικές σκέψεις.
little loulou Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 εγώ πάντως ψήνομαι... και του χρόνου με το κουτσούβελο στην εκκλησιά. αχαχαχαχαχαχ!!πεθαινω!!!πεθαινωωωωωωωω!!!!!:lol::lol::lol: μου ηρθε η εικονα στο μυαλο.. εσυ με κουστουμακι σου κρατωντας την ροζ λαμπαδα της μικρης... με το καλο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.