alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 αμα ψήνεσαι, τι να πώ, με το καλό. έχω τάξει κι εγώ σε μια γάμο εκεί στη γειτονιά σου, ελπίζω να μην είναι η ίδια. το πολύ- πολύ να έχουμε ινσομνιακ μονομαχία για τα μάτια μιας γυναίκας... αχαχαχαχαχαχ!!πεθαινω!!!πεθαινωωωωωωωω!!!!!:lol::lol::lol: μου ηρθε η εικονα στο μυαλο.. εσυ με κουστουμακι σου κρατωντας την ροζ λαμπαδα της μικρης... με το καλο!!! θες να γίνεις η νονά;
angmar Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Άνγκμαρ, επιβεβαίωσέ μου τι εννοείς με το 'omnivore' στην υπογραφή σου, γιατί κάνω ανησυχητικές σκέψεις. Διατύπωσε τις σκέψεις σου ελεύθερα, αναφέρθηκα απλά στις διατροφικές μου συνήθειες (είπαμε ΜΟΝΟ τρόφιμα). το πολύ- πολύ να έχουμε ινσομνιακ μονομαχία για τα μάτια μιας γυναίκας... μπρίνγκ ιτ οοοοοον
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 μπρίνγκ ιτ οοοοοον να συμφωνήσουμε πρώτα στην τιμή του εισητηρίου και μέσα...
angmar Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 έχεις επιχειρηματικό μυαλό, μ' αρέσει, να βγάλουμε και το μηνιάτικο :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:23 ---------- Άνγκμαρ, επιβεβαίωσέ μου τι εννοείς με το 'omnivore' στην υπογραφή σου, γιατί κάνω ανησυχητικές σκέψεις. ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (έκφραση, δεν πάει πουθενά) τώρα το πιασα, πω τελικά οι μπύρες όταν ξεκινάν να ρέουν πριν δύσει ο ήλιος σε καταστρέφουν. Παρόλαυτα το μπάλωσα εν αγνοία μου
teo64x Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Το περίμενα ότι αυτό θα καταλάβαινες, αλλά δεν εννοούσα αυτό. Έναν αθώο συνειρμό με τον όμνισλας έκανα.
little loulou Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 θες να γίνεις η νονά; νονα... κουμπαρα.. κι οτι αλλο θελεις.. μπορω να φροντισω και για τη σωστη διαπαδαγωγηση του παιδιου..
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ α... γνωρίζεστε με τον Τεο...
teo64x Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 α... γνωρίζεστε με τον Τεο... Δεν έτυχε, Άλεξ.
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 νονα...κουμπαρα.. κι οτι αλλο θελεις.. μπορω να φροντισω και για τη σωστη διαπαδαγωγηση του παιδιου.. λύθηκαν τα προβλήματα του παιδιού... nooooot
angmar Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ναι τον συνειρμό τον έπιασα στο #35109, αργεί να καεί το κάρβουνο, μη περιμένεις και πολλά
angmar Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 α... γνωρίζεστε με τον Τεο... Μια φορά σε μια εμεσενική παρτούζα, αλλά δεν είχε πολύ φως, μετά δε με παίζανε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:31 ---------- κουμπαρα.. Ξέρετε τι λένε για τον κουμπάρο και την κουμπάρα εεεε;
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μια φορά σε μια εμεσενική παρτούζα, αλλά δεν είχε πολύ φως, μετά δε με παίζανε. μα... δεν παίζεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.